<

Молоді потрібне місце для дозвілля та генерування ідей: нардеп Гузь оглянув новий МЦ та ремонт у Центрі культурних послуг Володимира

20:21 | 4.12.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1432
/ Коментарі відсутні

Днями, під час роботи в окрузі, народний депутат Ігор Гузь побував у нещодавно створеному Молодіжному центрі Володимира та оглянув ремонтні роботи, які проходять у Центрі культурних послуг міста (колишньому РБК).

Під час візиту Ігоря Гузя супроводжували депутат облради Андрій Бокоч, міський голова Ігор Пальонка, начальниця культури і мистецтва Олена Омелюх та директорка Центру культурних послуг Олена Ваврисевич.

Парламентар схвально оцінив рішення про створення Молодіжного центру у Володимирі та приміщення, яке для цього облаштували у Центрі культурних послуг. Він зазначив, що такий осередок для молоді, важливий у кожному місті, щоб юні хлопці та дівчата могли збиратися, з користю проводити вільний час, ділитися своїми ідеями та креативити.

Ігор Гузь порадив додати барв в інтер’єр, щоб він більше виглядав, як креативний простір, заповнити білі стіни та не боятися експериментувати. Також нардеп порекомендував учасникам Молодіжного центру поїхати та обмінятися досвідом з МЦ «Нові крила» у Нововолинськ, який успішно функціонує вже близько 9 років.

Окрім Молодіжного центру нардепа ознайомили із ходом ремонтних робіт, які тривають у Центрі культурних послуг. Тут наразі йдуть роботи з перекриття даху, роблять ремонт у гримерках та кімнатах, оновили укриття, яке згодом планують використовувати з користю. Як зазначили начальниця культури Олена Омелюх та директорка ЦКП Олена Ваврисевич, вони розглядають ідею надалі облаштувати тут картинну галерею.

Крім того, у Центрі Культурних послуг триває підготовка до майбутніх Різдвяно-Новорічних свят, тож тут облаштували уже символічну фотозону, куди зможуть приходити маленькі відвідувачі й поринати у святкову атмосферу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа