<

Відкрили новий простір: у Володимирі тепер працює молодіжний центр

19:19 | 17.11.2023 / Володимир / /
Перегляди
1977
/ 1 коментар

17-го листопада у Володимирі відбулось відкриття Молодіжного центру. Це простір, в якому молодь міста може брати участь у заходах, збиратися і реалізовувати свої ідеї.

Розвиватись та проводити час з користю – гасло молодіжного центру.

Основні напрями роботи центру: неформальна освіта, змістовне дозвілля та розвиток культурного потенціалу.

У просторі працює дві людини. Директорка молодіжного центру Маргарита Приймачук та фахівчиня по роботі з молоддю Вікторія Смолярчук.

На урочистий захід з нагоди відкриття завітав міський голова Ігор Пальонка, начальниця відділу молодіжної політики Департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА Анна Герасимюк, директорка Волинського обласного молодіжного центру Яна Романюк, начальник відділу молодіжної політики та спорту Володимирського міськвиконкому Вячеслав Петрук, директорка відділу культури Олена Омелюх, а також члени молодіжної ради Володимира, активні студенти та молодь із Луцька, Підгайців, Нововолинська та Рожища. 

Молодіжний центр розташований у приміщенні Центру культурних послуг. Тут ще до офіційного відкриття провели презентацію книги володимирської письменниці та журналістки Віталіни Макарик «Кеди в небі». Квест для вчителів історії, Хелловін, арттерапію та два засідання молодіжної ради.

Попереду ще багато різноманітних тренінгів, кінопоказів, квартирників, арттерапій та інших видів дозвілля, з яким буде розвиватися молодь Володимира. На закінчення офіційної частини заходу кожен гість залишив на ватмані частинку себе – побажання молодіжному центру у вигляді малюнка, приємних слів або відбитку руки.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа