<

Люди роками жалілися на погану якість води: у Володимирі прокладають новий водогін

21:30 | 22.05.2024 / Володимир / , /
Перегляди
799
/ Коментарі відсутні

У Володимирі з 9-го травня на вулицях Степана Фуги, колишня Лівенцова, та Олександра Олеся тривають роботи з прокладення нового водогону.

Наразі до міського водогону зможуть під’єднати близько сотні мешканців, згодом – до 300 нових абонентів, які тривалий час мали перебої з водопостачанням.

Загальна протяжність нового водогону, який починається на вул. О. Олеся і закінчується на В. Андрощука, – 2,6 км. Він пролягатиме через вулиці С.Фуги, Українську та Братковського. До слова, під час виїзду на місці проведення робіт, до міського голови Ігоря Пальонки та його заступника Ярослава Матвійчука підійшли мешканці сусідньої вулиці Василя Стуса зі зверненням прокласти вдогін і на їхній вулиці також. Тож надалі передбачається приєднання до нового водогону і мешканців сусідньої вул. В. Стуса, а також Зимнівської.

Як зазначив директор КП «Володимирводоканалу» Сергій Луцюк, яке проводить роботи власними силами, роботи з виконання такого проєкту, обійшлися у приблизно 2 млн грн, а якби його реалізовував підрядник, то вартість становила б близько 7 млн грн. У зв’язку з тим, що раніше за кошти громади було закуплено необхідну техніку, працівники Володимирводоканалу самі виконують усі роботи, економлячи близько 5 млн грн міського бюджету.

Нагадаємо, минулого року новий водогін було прокладено на вул. Володимира Великого, Проскури, Лишені у Володимирі, а також у селах Заріччя, Суходоли-Ласків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Червня, Неділя
15 Червня, Субота