<

Лікарня, школи, садочки: у Володимирі стартував опалювальний сезон

09:15 | 17.10.2023 / Володимир / , , , /
Перегляди
709
/ коментарі 2

16-го жовтня, із настанням перших холодів, розпочали опалення на котельнях Володимира, які обслуговують ліцеї, ТМО, ДНЗ та центр соцобслуговування.

Соціально-вразливі верстви населення, серед яких діти, хворі люди, літні мешканці вирішили обігрівати в першу чергу. Відповідне рішення прийняли напередодні на засіданні виконавчого комітету. У будинках решти мешканців тепло планують подати уже з четверга 19-го жовтня.

Міський голова Ігор Пальонка, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та тимчасово виконуючий обов’язки директора КП “Володимиртепло” Сергій Приступа оглянули, як проходить початок подачі тепла на котельнях міста.

Перший заступник міського голови зазначив, що наразі у громаді запустили вісім котелень із 19.

“Наше теплопостачальне підприємство подало тепло у школи, садочки, лікарню, територіальний центр соцобслуговування. Зараз працює вісім котелень у штатному режимі”, – зауважив Ярослав Матвійчук.

Своєю чергою керівник міста Ігор Пальонка запевнив, що докладе усіх зусиль аби опалювальний сезон у Володимирі пройшов належним чином.

“Після цього у планах пустити опалення у квартири мешканців, попередньо це відбудеться у четвер вранці, все буде залежати від середньодобової температури.

Хочу зазначити що було виконано багато роботи з підготовки до опалювальних робіт, багато робіт фінансували з місцевого бюджету. Зокрема й переведення двох котелень на твердопаливні на вулиці Сагайдачного та Луцькій, де будуть опалювати щепою. Також у центрі міста проводяться роботи з об’єднання трьох котелень в одну. Завдяки цьому в майбутньому будемо мати економію, як в робочій силі, так і в енергоносіях”, – зазначив мер Володимира.

Він додав, що на випадок екстрених відключень електроенергії, котельні забезпечені генераторами, є запаси палива, тож будуть робити все необхідне, щоб мешканці не відчули перебоїв у подачі опалення.




коментарів: 2
  1. тимчасово виконуючий обов’язки (директора) КП “Володимиртепло”. Не дописали слово

  2. Навіщо обманювати людей.Скільки літніх людей,дітей мерзнуть в багатоповерхівках.Можливо потрібно ще критикувати,а не лише,як при совку тільки хвалити.Сором.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя