<

Королівський бал у Володимирі перенесли на 26 лютого: співорганізатори розповіли, що чекає на гостей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 11.02.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1480
/ коментарі 2

26-го лютого у КМЦ Володимира відбудеться ошатна світська подія – Королівський бал. Співрганізатори дійства Тетяна Гущик та Ірина Божик поділилися з глядачами БУГу цікавими моментами з підготовки балу та розповіли, чому його обов’язково варто відвідати.

Бал мав відбутися 12-го лютого, однак через ріст кількості захворювань на ГРВІ та коронавірус, його вирішили перенести на 26-те лютого. Усі квитки, які були придбані раніше, будуть дійсними.

Королівський бал – це подія, де кожна людина зможе гарно провести час і відпочити, насолодитися танцями та вишуканою живою музикою від військового оркестру, певним чином “зануритися у казку”.

Організаторами дійства є Культурно-мистецький центр Володимира на чолі з Тетяною Гущик, хореограф Ірина Божик, залучений військовий оркестр 14 ОМБр, у написанні сценарію допомагала керівниця Народного аматорського театру “Різнобарв’я” Лариса Половньова та ГО “Креатив студіо”.

Під час дійства вибиратимуть короля і королеву балу, присуджуватимуть певні номінації. Тож на події необхідно одягатися згідно з дрескодом: жінки – у довгих світлих сукнях, чоловіки у костюмах з метеликом або смокінгах.

Варто зазначити, що подія відбуватиметься з дотриманням карантинних норм, тож у присутніх перевірятимуть документ, що підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 або отримання щеплення від коронавірусної хвороби.

Тож усіх любителів танцю запрошують на Королівський бал! Квитки, вартістю у 100 грн, можна придбати у Культурно-мистецькому центрі. Довідки за телефоном: 095-135-62-87.

Більше про подію дивіться у відео.    

Дивіться також: Як проходив бал у Володимирі у 2020 році.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя