<

Світський вечір у Володимирі-Волинському: сукні, смокінги і пристрасне танго

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:00 | 26.01.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
104
/ коментарі 3

Вишукані сукні і строгі костюми, сяючі посмішки та іскристе шампанське, чаруючі класичні мелодії у супроводі живої музики, – це та навіть більше можна було побачити на балу «Кришталева туфелька».

Третій рік поспіль володимирчани мали змогу провести час у атмосфері вишуканості та елегантності під час благодійного новорічно-різдвяного балу “Кришталева туфелька”, який цьогоріч відбувся 11-го січня.

Пари, які подали заявку на участь у конкурсній програмі, демонстрували свою майстерність у виконанні вальсу, танго та румби.

Ірина Божик провела майстер-клас з вальсу, аби усі присутні змогли насолодитися танцем під час вільних композицій. Конкурсанти вражали своїми легкими па та рівнем майстерності.

Переможцями цьогорічного балу та володарями “Кришталевої туфельки” стали сім’я Жилінських, які демонстрували злагодженість та вишуканість у кожному русі.

Вручення нагород переможцям премії “Людина року” – ще одна знакова частина даного дійства. Усі номінанти, що набрали найбільшу кількість голосів під час голосування, отримали свої відзнаки та подарунки.

Щодо благодійної складової балу, то цьогоріч кошти, виручені від продажу запрошень та лотів на аукціоні, були спрямовані на допомогу Володимир-Волинській школі-інтернату для глухонімих.




коментарів: 3
  1. Все добре,все гарно! Подяка організаторам, що стараються такими заходами наповнювати культурне життя міста.Але…шкода, що такий захід поки що єдиний.Добре було б проводити заходи “а-ля світське життя” хоч 2-3 рази на рік, і не обов’язково у форматі балу.

  2. Відео балу – супер! Нагадує світське життя ( по володимирськи) Дякую і запрошую долучатись! Ірина Божик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота