<

Громадський бюджет Володимира-Волинського: успішно пройшли перевірку 10 проєктів, ще шість – на розгляді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 13.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському провели перевірку ще восьми проєктів Громадського бюджету 2021,серед них шість проєктів успішно пройшли оцінку та два були відхилені.

В управлінні економічного розвитку та інвестицій виконкому повідомляють про продовження проведення перевірки проєктів Громадського бюджету.

Як зазначається, успішно пройшли оцінку структурних підрозділів виконавчого комітету ще 6 проєктів, а це:

  • “Доріжка в майбутнє”
  • “Володимир без сміття” – поводження з твердими побутовими відходами
  • “Безпечні пішохідні переходи”
  • “Арт простір”
  • “Парк інтелектуального відпочинку “Легенди Володимира”
  • “Дитячі сплави на байдарках”

Проєкти, які було відхилено, це “Сортувальна станція сміття» та “Центр переробки побутового пластику та виготовлення пластикових деталей”.

Відповідно до оцінки управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради загальна вартість реалізації перевищує граничну межу, встановлену для великих проєктів. 

В управлінні економічного розвитку та інвестицій наголошують, що відповідно до “Положення про громадський бюджет (бюджет участі) м.Володимир-Волинський” не приймаються до розгляду проєкти, які передбачають залучення для їх реалізації додаткової штатної чисельності до штату бюджетної установи та постійного її утримання за рахунок коштів міського бюджету.

Ще один проєкт  – “Песик ВВ” – надіслано автору на доопрацювання.

Усього станом на 13-те липня статус “Успішно пройшов оцінку” отримали 10 проєктів, 4 проєкти отримали статус “Відхилено”, 2 проєкти надіслано автору на доопрацювання та 6 проєктів знаходяться на перевірці у структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради, до повноважень яких відноситься їх реалізація.

До слова, остаточне рішення щодо визначення переліку проєктів, які допускаються та не допускаються до голосування, буде приймати Координаційна рада з питань громадського бюджету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок