<

Гроші, їжа, допомога біженцям: птахофабрика Володимира допомагає військовим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 2.03.2022 / Володимир / /
Перегляди
638
/ Коментарі відсутні

Птахофабрика у Володимирі активно допомагає збройним силам України та територіальній обороні.

З першого дня агресивного нападу російського окупанта на Україну, власники підприємства володимирська птахофабрика долучилися до допомоги ЗСУ, територіальній обороні та тим, хто опинився в критичних ситуаціях, – повідомляє пресслужба підприємства.

Таким чином, у перший день вторгнення було передано мільйон гривень для благодійного фонду, який закупить обладнання для військових частин Володимира за їх потребами. Продукцію птахофабрики передано для багатьох бригад по різних областях України.

Окрім цього, працівники птахофабрики взяли на себе ініціативу і виготовили понад 10 спеціальних оборонних конструкцій «їжаків», які передали для захисту нашого міста. Підприємство надало у користування військових і тероборони транспорт, пальне, а також інші спецзасоби захисту.

Чоловіча частина команди підприємства стали добровольцями та вступили у лави територіальної оборони, дівчата стали волонтерками: допомагають плести маскувальні сітки, збирають необхідні речі як для ЗСУ, так і біженців. Команда підприємства тримає контакт зі станцією переливання крові, і в разі запиту на певну групу крові, готова приїхати для донації.

Дізнавшися про ситуацію на кордоні із біженцями, працівники підприємства готували для людей гарячий куліш. Окрім того, що підприємство по всій країні включилося в захист держави, птахофабрика продовжує працювати і випускати продукцію. Та по можливісті доставляти до різних регіонів країни, щоб забезпечувати населення курятиною.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця