<

Флешмоби, руханки та танці вчителів: у Володимирському педколеджі пройшов день здоров’я

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:56 | 2.05.2023 / Володимир / /
Перегляди
1616
/ Коментарі відсутні

2-го травня на стадіоні «Олімп» Володимирський педколедж провів день здоров’я та спорту.

Мета заходу – залучити молодь до спорту та зібрати кошти на тепловізор для ЗСУ. Заходили на стадіон близько пів тисячі студентів та викладачів під гучну запальну музику оркестру.

Після вітального слова директора педколеджу Миколи Савельєва розпочались цікаві флешмоби та руханки. Осторонь не лишилися й викладачі, які підготували патріотичний танець з жовто-блакитними стрічками. Частина студентів у відповідь влаштували флешмоб під Дзідзьо, а решта – підтанцьовували, утворивши коло по периметру стадіону.

Після танців розпочалися естафети з цікавими завданнями, на переможців очікували символічні кубки.

Як зазначив директор педколеджу Микола Савельєв, якого нещодавно переобрали, раніше такі дні здоров’я проводились щорічно на початку травня, але у 2020-му, коли почався карантин, масові заходи скасували, а минулого року на заваді стала війна. Проте нині, коли ситуація дещо стабілізувалася, корисну традицію вирішили повернути, щоб залучити молодь до спорту, корисних звичок та активного способу життя.

Також під час заходу збирали кошти на два тепловізори для ЗСУ, не вистачало 46 тисяч гривень. Але завдяки дню здоров’ю потрібну суму вдалося дозбирати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота