<

Біля Нововолинська пройшов потужний бізнес-форум за підтримки міжнародних партнерів «Розвиток бізнесу=розвиток громад»

10:45 | 9.06.2023 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
1405
/ Коментарі відсутні

Агенція регіонального розвитку Прибужжя в рамках програми міжнародної співпраці EU4Business 9-го червня зібрала під одним дахом представників бізнесу та місцеву владу на форумі «Розвиток бізнесу=розвиток громад», щоби дати поштовх для розвитку малого та середнього бізнесу у Володимирській та Нововолинській громадах.

Бізнес-форум проводився з метою підвищення підприємницького потенціалу мешканців Володимирської та Нововолинської територіальних громад в межах програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH.

Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Локальним партнером з виконання програми є Агенція регіонального розвитку Прибужжя у співпраці з Володимирською та Нововолинською міськими радами.

Зауважимо, що EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства.

Детальніше: www.eu4business.org.ua




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя