<

Авто Toyota Hilux у Володимирі заблокувало проїзд машині пожежників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 27.11.2020 / Володимир / /
Перегляди
17
/ коментарів 12

27-го листопада, близько 11:30, пікап марки Toyota Hilux перекрив дорогу спецтехніці, а саме, пожежному автомобілю на вулиці Небесної Сотні у Володимирі-Волинському. Цією вулицею спецтехніка проїжджає щоденно, прямуючи із та повертаючись до пожежної частини.

Пікап став біля місця паркування для людей з інвалідністю. Автомобіль довгий, тому перегородив проїжджу частину вулиці Небесної Сотні, що веде до пожежної частини 7 ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області. Спецтехніка стояла на дорозі до розташування свого підрозділу близько 15-ти хвилин.

Автомобіль Toyota мав номери АС 0001 ЕО. Подібні номери, як відомо, полюбляє відомий у Володимирі бізнесмен.

Нагадаємо, це вже не перший подібний випадок паркування таким чином, що не може проїхати пожежна спецтехніка до частини. У квітні БУГ інформував, що на Небесної Сотні водій припаркувався так, що не проїде авто пожежників.




коментарів: 12
  1. Де та поліція? Складає протоколи на порушників карантину? Подивіться що робиться на вул.Поштовій, не дай бог пожежу,швидка заїхати не може…головне достака товару в маяк для баригі-депутата до людей нікому діла нема! Де та нова влада?

    • В поліції якраз невистачає близько 20 працівників! Йдіть в поліцію протоколи на таких порушників складати! Зарплати дуже високі!

  2. Доброго здоров’я!
    підкажіть будь ласка за якими правилами припаркувались авто з протилежної сторони вулиці?

  3. Мені здається що автомобіль Toyota знаходиться на місці де є розмітка для парковки, а автомобілі які стоять з іншої сторони біля бордюри дійсно заважають. Нажаль цього ніхто не контролює і не збирається контролювати…

  4. Судячи під яким знаком припаркувалась Toyota-за кермом їздить людина з обмеженими можливостями,а по простому – інвалід,а на авто ваз,яке припарковане навпроти їздить просто олень. Що до поліції. то її в Україні просто не існує!

  5. Хто їздить на пікапі марки Toyota Hilux з державним номером 0001 знає напевно весь Володимир )

  6. Люди також повинні бути свідомими і ставлячи авто запевнитись що нікому не заважає.А то паркуються як хто хоче.Це народ такий бидляцький.І не поліція і не презедент невинні в цій ситуації нетреба шукати крайнього нам самим потрібно бути трохи кращими людьми і думати не тільки про себе

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа