<

Адвокат Василь Нагорний поділився враженнями від суду над бійцями 51-ї бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:54 | 11.07.2015 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Волинський адвокат Василь Нагорний поділився враженнями від чергового засідання у справі звинувачення бійців 51-ї бригади у дезертирстві.

Нагадаємо, воно відбулося 10 липня суд відхилив клопотання адвокатів про закриття справи, натомість погодив про введення запасного судді. Розгляд справи розпочнуть із матеріалів прокуратури, яких назбиралося на 27 томів, – пише Волинське Агентство Розслідувань 

Василь Нагорний поділився враженнями від засідання:

Володимир. Суд над 21 бійцем, так звана «запорізька справа».
1.З’явились всі бійці та адвокати. Підготовче засідання завершено.
Наступної п’ятниці, 17.07.2015 року, об 11 годині розпочнеться судовий розгляд кримінального провадження по суті. Засідання відкрите! Відстояти бійців буде дуже важко, але реально!!!
3.Величезна дяка всім людям, хто знаходить час прийти і підтримати бійців. (Був навіть ветеран другої світової, який готовий за хлопців «порвати» будь-кого.) Івану Зінчуку ПС, величезна дяка від мене особисто та бійців за надання матеріальної допомоги та виділення путівок. Це дуже важливо, бо поки йтимуть суди-хлопці без заробітку.
4.Ну і саме головне! Є певні напрацювання по захисту, які можуть реально допомогти виграти справу, але я їх сам не потягну, а хлопці тим більше. Якщо є сильний, серйозний меценат, який хоче допомогти – зголосіться. Я все поясню при зустрічі. Не знаю, які дивіденди вам за те обіцяти, але 21 бійця можете врятувати!!!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок