<

У місті на Волині проблеми з трансляцією телеканалу Коломойського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:06 | 22.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні
animacionnaja-kartinka40

У Нововолинську зникає сигнал телеканалу «1+1», – такі скарги надійшли від нововолинців в редакцію інтернет-видання «БУГ».

Нововолинці помітили, що протягом останніх 5-ти днів в кабельній мережі «Нововолинське ТТІ» зникає сигнал телеканалу «1+1», тоді як інші канали працюють добре. Зокрема, такі проблеми були в суботу та неділю у прайм-тайм, в період з 19:30 до 21:00.

Один із місцевих мешканців надіслав електронною поштою лист-звернення на електронну адресу телеканалу «1+1» щодо якості телеканалу. У листі він зауважив, що сигнал телеканалу «1+1» пропадає тоді, коли транслюються критичні передачі про Олега Ляшка.  Активіст також пояснив у листі, що місцевий телеканал належить кандидату в народні депутати від Радикальної партії Ляшка Віктору Яремі та припустив, що перебої в трансляції передач можуть бути невипадковими. Надалі текст звернення подаємо без змін:

«Добрий вечір. Протягом останніх трьох днів в кабельній мережі ТТІ (мережа-монополіст в нашому місті Нововолинську) пропадає сигнал Вашого телеканалу. Особливо, коли Ви транслюєте дуже цікаві передачі про “бойового під..раса” Ляшка. При цьому інші канали справно працюють (на звичайну антену 1+1 показує без проблем). Мережа належить одіозному кандидату в народні депутати від Радикальної партії Ляшка – Яремі Віктору Романовичу. Цю передачу я можу глянути і в інтернеті, але бабусям-виборцям нашого міста це зробити буде важко. Не знаю, чи канал відключають спеціально, але таку можливість допускає багато мешканців міста. Прошу вплинути на оператора кабельного телебачення ТТІ».

Як повідомив автор листа, відповідь з «1+1» ще не надійшла.

Журналіст інтернет-видання «БУГ» звернулася телефоном в офіс універсальної телекомунікаційної компанії «Нововолинське ТТІ». Диспетчер кабельного розповіла, що вони не знали про цю проблему, доки про це не повідомили люди. Коли ж вдалося зв’язатися з директором «TTI» Мар’яном Купою, він поцікавився, чому журналісти записують коментар й чи все у них добре з пам’яттю. «Ну тоді ви слідкуйте за нашим телеканалом, там буде оголошення для мешканців міста і там все буде зрозуміло», – додав він та поклав слухавку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця