<

Скандального ексголову ДФС відправили у СІЗО з можливістю застави у понад пів мільярда гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:08 | 1.11.2022 / Новини / /
Перегляди
236
/ Коментарі відсутні

Колишнього очільника ДФС Романа Насірова суд відправив до СІЗО з можливістю внесення застави у розмірі 523,2 млн грн.

Про це повідомляють у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Слідство підозрює колишнього керівника Державної фіскальної служби в отриманні хабаря в особливо великому розмірі, а саме – 722 млн гривень.

«За версією слідства очільник ДФС України за пособництва свого радника протягом 2015 −2016 років одержав на свою користь та на користь третіх осіб понад 722 млн гривень неправомірної вигоди за вчинення дій, пов’язаних із забезпеченням відшкодування ПДВ підконтрольним власнику агрохолдингу юридичним особам у розмірі понад 3,2 млрд гривень», – йдеться у повідомленні.

Насіров перебуватиме у СІЗО до 17 грудня 2022 року з альтернативою внесення 523,2 млн гривень застави. Якщо Насіров заплатить заставу, то він повинен прибувати до детектива, прокурора та суду за першим викликом, не виїжджати з м. Києва без дозволу детектива, прокурора або суду, повідомляти прокурора, детектива або суд про зміну свого місця проживання та роботи, утримуватися від спілкування з іншим підозрюваними у справі та свідками; здати закордонні паспорти та носити електронний браслет.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця
9 Травня, Четвер