<

[ОНОВЛЕНО] На Світязі київський мажор роз’їжджав джипом прямо по озеру

11:47 | 11.07.2023 / Шацьк / /
Перегляди
3472
/ коментарів 7

Їздив пляжем на дорогому Hummer. У соцмережах з’явилося відео, як позашляховик маневрує берегом озера поміж відпочивальників. Водій віражами заганяє машину у воду. Величезними колесами немов трактор роз’їжджає берег. Ця демонстративна зухвалість і серпантинна їзда неабияк обурила відпочивальників.

Хто цей загадковий крутелик та чому себе так поводив? Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», пишуть Волинські новини.

Що ж змусило водія влаштувати таке на березі озера, нам не відомо. Можливо, перед тим як сісти за кермо, десь підзаправився. Можливо, хотів скоротити шлях. А може, не знав дороги.

Відео вже набрало величезної популярності в Тік-Ток. На ролику зазначено, що шоу влаштували на Світязі. І вже на сьогодні вдалося ідентифікувати машину. Спочатку ЗМІ повідомляли, точно на такій з ідентичними номерами їздить депутат Київської міської ради від «Слуги народу» Юрій Федоренко. Також у соцмережах повідомляли, що авто буцімто належить київському воєнкому, проте ця інформація не відповідає дійсності. Як виявилося згодом, такі розваги влаштувала інша людина – Владислав Поляков.

44-річний Владислав Поляков – житель Києва є керівником підприємства «Флора» розташованого в селі Хрипськ Шацької територіальної громади, а також членом ДФТГ №1 Обухівської територіальної громади у Київській області.

За даними аналітичної системи YouControl, чоловік вже не вперше таким чином порушує закон. Саме Поляков у серпні 2018 катався центральним пляжем озера Світязь. Тоді на нього склали протокол за статтею 91 КУпАП, але як не дивно, покарання він не отримав: провадження у справі закрили через закінченням строків накладення адміністративного стягнення.

Отримувати протоколи про адміністративні правопорушення для Владислава Полякова не є чимось незвичним. У вересні 2019 року в Києві чоловіка спіймали п’яним за кермом його улюбленого позашляховика. А вже у вересні минулого року він вчинив ДТП у Рівному – проїхав на жовтий сигнал світлофора на перехресті та зіткнувся з Honda. В обох випадках вина Полякова була доведена, але справи, як і у випадку з їздою берегом Світязю у 2018 році, закривали через закінченням строків накладення адміністративного стягнення.

Він був фігурантом 16 виконавчих проваджень, які стосувалися боргів, зокрема сплати штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Фото 2018 року

Як повідомили у поліції, подію зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітники шацької поліції особу водія встановили – це 44-річний мешканець Києва. Оскільки йшлося про порушення водного законодавства, то викликали працівників Нацпарку, які оформили на водія протокол за статтю 91 КУпАП. Санкція статі передбачає штраф у розмірі від 6 тисяч 710 гривень до 12 тисяч гривень.

Згодом депутат Київради Юрій Федоренко опублікував пост у фейсбуці, де заявив, що знаходиться на фронті і немає Хаммера.




коментарів: 7
  1. Дуже вдало замаскували наші фотографи розпізнавальні знаки на дверях автомобіля які прямо ідентичні символіці фашистської Німеччини часів Другої Світової.. І якшо хтось не розуміє, то зрозумійте – чому Україну до цього часу ставить під сумнів Світова Спільнота і чому Україні так з неохотою дають зброю.. Впевнений, що далі продовжувати не треба, а це тільки початок.. І закінчитись може навіть не Гаазі. То для чого підставляти цілу націю, свій Народ, і свою Державу?? Щоб “понтанутись”?? Дорога ціна.. Ціна – життя Людей і майбутнє цілої Держави. Чужі помилки не вчать нічому..

  2. змусити б пониряти там гада, та озеро негоже куївською нечистю забруднювати

  3. Чого місцеві не заставили чорта комплексного пішки по дну до острова піти?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя