<

СБУ та ГУР вразили «Морський нафтовий термінал» в окупованій Феодосії

20:51 | 5.12.2023 / Новини / /
Перегляди
164
/ Коментарі відсутні

Зранку 5-го грудня Служба безпеки України та Головне управління розвідки Міноборони вразили «Морський нафтовий термінал» у Феодосії.

Про це інформує Громадське.

Як зазначається, це важливий інфраструктурний обʼєкт, який забезпечує паливом російські війська. По ньому відпрацювали українські безпілотники. 

За словами співрозмовника, наслідки для росіян «доволі суттєві». На території термінала є близько 30 резервуарів палива.

Про атаку дронів на термінал повідомляв проросійський телеграм-канал Baza. Він писав, що 2 дрони намагалися атакувати нафтобазу, але на територію нібито впали лише уламки.

Нагадаємо, Міноборони росії заявило, що протягом ночі та ранку 5-го грудня росіяни нібито збили 41 безпілотник, які українські військові запустили по об’єктах в окупованому Криму.

Журналістам стало відомо, що ця атака була спецоперацією СБУ. А за її результатами уражено радіолокаційну систему «Небо-М» у районі селища Багерово, стоянку гелікоптерів, радіолокаційну систему П-18 «Терек» та систему управління зенітно-ракетних підрозділів «Байкал-1М» біля села Стрілкове.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця