<

Сапожніков під Гунчиком: голова Волинської ОДА заявив, що має вплив на нововолинського мера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 25.07.2016 / Новини / , /
Перегляди
267
/ коментарі 4

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час прес-конференції 25-го липня заявив, що може контролювати мера Нововолинська Віктора Сапожнікова, який на виборах балотувався від БПП.

Голова ОДА сказав, що Сапожніков йшов на вибори від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», тому має на нього вплив та в разі необхідності жорстоко критикує – це один з критеріїв плідної співпраці. Про це поінформував сайт “Волинь-24”.

Сам міський голова Нововолинська помітно уникає розмов про свою приналежність до згаданої партії.

Інтернет-видання “БУГ” нагадує, що конфлікт між Гунчиком та Сапожніковим вперше розгорівся через фінансування Нововолинського ВПУ. Віктор Сапожніков наполягав, що Нововолинське вище професійне училище повинні утримувати з обласного бюджету, а не за гроші міста. Натомість голова ОДА Володимир Гунчик зазначав, що позиція Сапожнікова не є виправданою і нагадує приказку “моя хата скраю”.

Донедавна також голова Волинської облради Ігор Палиця демонстрував свій вплив на мера, згадуючи про висловлення недовіри Віктору Сапожнікову 19-го травня під час сесії облради, на якій підняли питання фінансування профтехучилищ.

Якщо Віктор Сапожніков не передасть на баланс Іваничівського району Нововолинське ВПУ №1, він буде відсторонений від обов’язків міського голови – такою була вимога Палиці.

До слова, заступник мера Нововолинська Володимир Рожелюк при спілкуванні з журналістами прокоментував слова голови облради наступним чином: “Думка обласних депутатів нас не цікавить”.




коментарів: 4
  1. сапожніков як був комсомольцем-комуністом, так їм і лишиться, а всі інші партії, то для нього захист для займаної посади і утримання на ній

  2. Не думаю, що скомпроментований В.Гунчик має аж такий вплив на В.Сапожнікова. Хіба що у шкурних питаннях. Це одна зграя. Як і покійний “дєточка” – Б.Клімчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя