<

Розкрадання продуктів для ЗСУ: на Дніпропетровщині виявили підпільний склад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 4.04.2023 / Новини / , /
Перегляди
392
/ коментарі 4

Державне бюро розслідувань виявило вже другий підпільний склад з краденими продуктами на Дніпропетровщині, які призначалися для військових ЗСУ.

Про це пише Українська правда з посиланням на ДБР.

“Працівники ДБР виявили ще один склад на Дніпропетровщині, в якому зловмисники ховали крадену продукцію: згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти загальною вагою близько трьох тонн”, – йдеться в повідомленні.

У межах розслідування за ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) повідомили про підозру головному бухгалтеру логістичного центру, трьом експедиторам, завідувачу складу та головному менеджеру.

Наразі ДБР встановлює повне коло осіб, причетних до схеми.

Повідомляють, що частину вилучених продуктів уже передали військовим, решта надійде до військових частин після завершення необхідних експертиз.

У ДБР нагадали, що в січні 2023 року працівники бюро викрили організовану групу, яка привласнювала та перепродувала харчові продукти, що призначалися для Збройних сил України.

Тоді на Дніпропетровщині провели майже 70 обшуків, у результаті яких вилучили понад 30 тисяч банок тушкованої продукції вагою понад сім тонн, яка вже була готова для перепродажу, а також майже 4 млн грн готівкою в різній валюті.




коментарів: 4
  1. Що ще можна сказати ,злодійська сутність українських чиновників,війна для цього падла як Божий дар .

  2. Стріляйте таких на місці і два рази не думайте, вони знають шо роблять.
    У нас війна!

  3. За законами воєнного часу розстрілювати прилюдно за такі злочини крадіжку, мародерство!! Щоб іншим нелюдям не кортіло. А то обірвали, кому війна, а кому мати рідна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер