<

«По той бік друзів немає»: Україна робить північний кордон непрохідним

17:59 | 13.07.2023 / Новини / , /
Перегляди
404
/ коментарі 3

Упродовж 10 днів на північному державному кордоні України військові облаштували 30 протитанкових мінних полів з майже 6 тисячами мін.

Про це розповів командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Говорячи про захист державного кордону від можливого проникнення ворога, Сергій Наєв зазначив, що вздовж рубежу продовжують створювати інженерні загородження, зокрема риють протитанкові рови, мінують місцевість.

«Упереджуючи проникнення ворожих диверсійних груп та перетинання кордону бронетанковою технікою, встановлюємо відповідні мінні поля. Ми розуміємо, що лінія державного кордону з нашими північними сусідами у цивільному вигляді ще нам довго не знадобиться, оскільки по той бік кордону друзів у нас немає. Тож поставлене завдання – зробити прикордонну смугу для ворога непрохідною», – розповів генерал-лейтенант.

Зі слів Наєва, за останню декаду місяця встановлено 30 протитанкових мінних полів та загороджень з використанням понад 5,8 тис. мін. Вздовж кордону обладнано близько 5 тис. метрів траншей та 6,5 тис. метрів протитанкових ровів. Споруджено 80 перекритих щілин, укриттів і вогневих позицій для особового складу, а також вогневих позицій для важкої техніки.




коментарів: 3
  1. бацька бацька , таракан ти продажний , що ж ти накоїв) Не тобі там і не родичам твоїм за ягодами ще довго по мінам ходити…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок