<

Перехід на автономне опалення: Борис Карпус представив концепцію «Тепла оселя»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 4.02.2021 / Новини / /
Перегляди
147
/ коментарів 9

У Нововолинську починається процес реформування житлово-комунального господарства. Міський голова Борис Карпус представив концепцію «Тепла оселя».

Про це він повідомив у відео, яке опублікували у фейсбуці.

Концепцію «Тепла оселя» включає 3 напрямки:

  • Автономне опалення
  • Децентралізація
  • Модернізація

Згідно з Дорожньою картою визначено 8 кроків для встановлення індивідуального опалення.

  • Провести збори та оформити протокол.
  • Подати протокол та заяву в ЦНАП.
  • Засідання виконавчого комітету.
  • Отримання технічних умов на від’єднання від центрального опалення.
  • Отримання технічних умов та облаштування індивідуального опалення.
  • Виготовлення проєкту та виконання робіт.
  • Від’єднання від центрального опалення.
  • Вітаємо! У вас індивідуальне опалення.




коментарів: 9
  1. Одним словом, нічого нового – не бачити нововолинцям “автономки” як своїх вух.
    За 100% згодою власників квартир будинку чи окремого під’їзду перейти на “автономку” можна було і раніше, без будь-якої там пріоритетності чи черговості. А от що робити, коли одна чи дві квартири проти, а усі інші за? Чому голосуванням 2/3 від загальної кількості нардепів можна вносити зміни у Конституцію, а щоб позбавитися від рабства ТеплоКомунЕнерго потрібні утопічні 100% згідних квартировласників? Саме це питання в першу чергу повинне пропрацьовуватися місцевою владою, а не в черговий раз кивати на рішення якогось дядька “зверху”.
    Далі – якщо таки декларується справжній курс на “автономку”, то навіщо ці нові котельні на 5-му та 6-му? Тобто, по факту, цими новими котельнями залежність від центрального опалення тільки ще більше утверджується. Якщо вже вам так кортить справді використати з користю, а не банально роздерибанити згаданих 20 мільйонів – то запропонуйте жителям тих декількох будинків 5-го та 6-го програму співфінансування 70/30 з переходу на автономку, й питання закриється раз і назавжди – люди будуть мати гарячу воду та тепло в оселі скільки захочуть і коли захочуть.

    • В каждом подъезде найдётся элемент, который за символическую твёрдую или жидкую мзду, будет против автономки.
      Вот и всё. А влада скажет “мы же хотели”.

  2. Вітємо! У Вас індивідуальне опалення. Як все просто-аж “прослезился” Вітаємо! Жить стало краще, жить стало веселей.

  3. Не бачити нам автономного опалення. Це все були передвиборчі обіцянки-цяцянки. Нічого той мер не вартий…

  4. Воно так само було і раніше, про перехід всім будинком. Нового в цьому нічого немає. Людей автономка цікавить. Як в Мукачевому або Червонограді

  5. В нас в будинку провели збори і дали дозвіл на автономне але одна квартира проти і все його не бачити. Якби дозволили робити стояками то було би супер а так уви платемо сумашедші гроші

  6. Тільки нову котельню, ліпше 2 по 20 млн. за рахунок співфінансування 30/70 30% міська рада за рахунок підприємців, а 70% за рахунок споживачів. А звідки взялася цифра 20 млн., чому не 8 238 907,34 коп. А якщо обладнання забрати з котельні шахти №3, то взагалі можна побудувати, за 2 212 859,23 коп. А ще використати будівлю бойлерної на 5 м-оні та 6 м-оні, то взагалі можна побудувати за 534 930.93 коп.

  7. Скажіть чесно, вы знущаетесь? :))))) Як ми всі мешканці будинку вирішимо не користуватись послугою теплокомуненерго то прямо зараз перекриемо кран і не будемо споживати теплову єнергію і лічильник буде по нулям. А чим ми будемо грітись це вже не ваше діло, Комусь і масляного обігрівача вистачить а комусь велотренажера. Що ви махаєте як червоною шматою цим автономним опаленням, це вже зовсім інше…

  8. Мені цікаво а як зробили індивідуальне опалення на одну квартиру в Благодатному в 2020 році,і хто давав дозволи , Борис Карпус дайте відповідь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа