<

Зберігали та збували наркотики: у Нововолинську затримали двох жінок та чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:53 | 23.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
25
/ коментарів 6

23-го грудня затримали трьох осіб, які кілька останніх місяців розповсюджували заборонені речовини у Нововолинську. За це вони можуть провести за гратами від 6 до 10 років. 

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) працівники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області спільно з Нововолинським відділенням поліції провели санкціоновані обшуки.

У 49-річної місцевої жительки та її 37-річного співмешканця виявили наркотичні засоби та психотропні речовини, мобільні телефони, банківські картки, зіп-пакети та інші речі, які могли використовуватись у їх злочинній діяльності. Також правоохоронці задокументували три факти збуту заборонених речовин цими зловмисниками з метою особистого незаконного збагачення. 

Нині вони затримані, їм оголошено підозри. За такі злодіяння жінці й чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. 

Також 23-го грудня в Нововолинську поліцейські задокументували кілька фактів збуту наркотиків ще однією місцевою мешканкою, 1997 року народження, яка реалізовувала психотропи на території міста. Нині жінка також затримана в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу.  




коментарів: 6
  1. Рекомендується китайська практика: смертна кара – і на запчастини у банк органів

  2. І замітьте, які збували останні місяці! Це показуха перед новим роком? це смішно! А постійні точки які є в місті з продажу наркотиків вже роками, тяжко закрити? Хто їх кришує? Чи “сапог” естафету передав кришування?ця наркоманія ці “носовці” все так дістало! Чи Карпус все ж таки докаже, що він гідний господар нашого міста і почистить місто від цієї наркоманії?! Чи поліція наша така сліпа і продажна? Чи їм цікаво як грабують нас ті наркомани?! а вони мають не закриті справи вагонами! Може давайте ми прості люди підкажемо в коментарях ті адреси які нищать долі наших дітей! щоб їм усім відкрити очі?!

  3. І замітьте, які збували останні місяці! Це показуха перед новим роком? це смішно! А постійні точки які є в місті з продажу наркотиків вже роками, тяжко закрити? Хто їх кришує? Чи “сапог” естафету передав кришування?ця наркоманія ці “носовці” все так дістало! Чи Карпус все ж таки докаже, що він гідний господар нашого міста і почистить місто від цієї наркоманії?! Чи поліція наша така сліпа і продажна? Чи їм цікаво як грабують нас ті наркомани?! а вони мають не закриті справи вагонами! Може давайте ми прості люди підкажемо в коментарях ті адреси які нищать долі наших дітей! щоб їм усім відкрити очі?!

  4. Зроблю скриншоти і виставлю в соц мережі попробуйте не виставіть позорникі…

  5. Мені здаєця якщо би наша поліція чи наш мер були зацікавлені вичистити ту нечість ті наркоточки з нашого міста то стоїть лише одного наркомана затримати на декілька днів то він без дози розкаже і покаже всі точки і розкаже і здасть всіх і все… Видно нашу поліцію і наших мерів завжди можна підкупити за ту суму через яку вони готові переступити свою честь та гідність…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця