<

Заборонене зображення Леніна в центрі Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:02 | 14.04.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
24
/ коментарів 9

У Нововолинську, на будівлі центру дитячої та юнацької творчості, до цих пір, розміщене зображення Леніна з підписом “Всегда готов!”

В 1973 році на Проспекті Перемоги 5А, за кошти підприємств міста Нововолинська, був збудований Будинок піонерів. На тому новому, триповерховому приміщенні був зображений тодішній  ідол – Ленін та, звичайно ж, група піонерів. А у 1996 році Будинок піонерів перейменували на Будинок школярів, а пізніше (у 2000 році) його стали величати дитячо-юнацьким центром. І тільки 26 жовтня 2011 року прийнято рішення Нововолинської міської ради «Про створення Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості», але й до сьогодні там зображений символічний малюнок 1973 року.

Нагадаємо, що відтепер комуністичний та націонал-соціалістичний (нацистський) режими вважаються в Україні злочинними, відповідно, заборонено й частина символіки. Під заборону підпадають зображення, пам’ятники, гасла й цитати радянських керівників, назви міст, вулиць та підприємств, пов’язані з ними тощо.




коментарів: 9
  1. “Нагадаємо, що відтепер комуністичний та націонал-соціалістичний (нацистський) режими вважаються в Україні злочинними”

    Це від якої пори? Пруф або не пишіть дурниць

  2. А давайте так, чисто по-людськи.
    В КРАЇНІ БІЛЬШЕ НЕМА ЧИМ ЗАЙМАТИСЬ?!

    У нас – УВАГА, може хтось помітив??? – війна. А тут треба буде вбахувати гроші наперейменування. Давайте війну завершимо, а потім займемось мирними нюансами.

    Брєд.

    Сенс жити в такі країні, де все розкрадають – не приховучи того.

    • Сьгодня наш Уряд підвищив зарплатню нардепів у 3 рази! От тобі і ідеали майдану, от тобі і революція гідності, от тобі і небесна сотня.

  3. А мені здається що це потрібно просто акуратно зафарбувати і все. А ви тут такі баталії розводите… Нам зараз не сваритися потрібно, а об’єднуватися!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок