<

У ТРЦ «FORest» в Нововолинську відкрився магазин Sinsay

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 13.11.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2999
/ коментарів 7

13-го листопада в Нововолинську відбулося відкриття магазину Sinsay в торгово-розважальному центрі «FORest», що знаходиться за адресою бульвар Шевченка, 23.

У Sinsay представлено великий асортимент жіночого, чоловічого та дитячого одягу, а також товари для дому. Продукція відповідає останнім модним тенденціям, але при цьому залишається бюджетною по ціні.

Польський бренд Sinsay заснований у 2013 році та входить в групу LPP. Асортимент включає в себе одяг, взуття, прикраси, аксесуари, як для дорослих, так і для дітей, і товари для дому. Нараховується 240 магазинів цього бренду в 13-ти країнах Європи. І відтепер Sinsay відкрив свої двері для гостей у невеликому містечку Волинської області.

З нагоди відкриття присутніх чекали приємні бонуси: 25% знижка та подарунки для перших покупців, а також розіграші серед гостей торгового закладу.

На першому поверсі в Sinsay представлений жіночий одяг та взуття, аксесуари, товари для дому, на другому – чоловічий та дитячий одяг.




коментарів: 7
  1. Дуже гарний магазин,але ціни не бюджетні.Надіємось на знижки так як у польщі.

  2. В суботу та неділю не працює,так як карантин вихідного дня,якщо скасують то буде працювати кожен день.Скоро почнуться знижкі.

  3. Магазин топовий моя мала у Львові постійно в ньому довго пропадає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок