<

У таборі при Низкиницькому монастирі відпочивали діти не лише з Нововолинська, а й з Італії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 1.08.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
358
/ Коментарі відсутні

85 дітей із Нововолинська, Луцька, Києва та навіть Італії мали змогу відпочити у таборі на території Низкиницького чоловічого  монастиря.

Табір діяв із 18 до 30 липня для дітей  віком від 4 до 15 років. Назва «Киселята» походить від  імені Адама Киселя – засновника монастиря.

Всі діти були об`єднані у 3 групи: «Янголята» – наймолодші учасники, «Веселка» та «Дзвін». Ними опікувалися  вчителі, медпрацівник та волонтери – старші учні недільної школи ім. Сергія Радонежського. Духовним наставником був протоієрей Максим Хоменко. Він зазначив, що табір «Киселята» вже чотири роки поспіль традиційно тримає свою марку.

Тема цьогорічної зміни – «Ми і церква». За словами директора недільної школи Лариси Хоменко, саме діти є майбутнім України, тому велику увагу варто приділити  патріотичному і духовному вихованню.

Директор недільної школи Лариса Хоменко.
Директор недільної школи ім. Сергія Радонежського – Лариса Хоменко.

«Ми українські православні патріоти,  ми дихаємо Україною. Діти – зернятка нашого майбутнього, тому наше головне завдання – навчити їх любити Бога, Україну та цінувати життя», – зауважила Лариса Хоменко.

У таборі гармонійно поєднали оздоровлення та відпочинок із уроками духовності. Кожного дня проходили заходи певної тематики: день спорту, музики, добра. У таборі діяла своя «валюта» – киселики. Діти отримували їх за добрі справи.

Намісник монастиря – архімандрит Вікентій забезпечив «киселят» усією необхідною провізією. А морозивом пригощав Віктор Ярема.

У день закриття табору провели святкову лінійку, на якій діти демонстрували свої таланти та прощались один із одним до наступного року.

DSC_0062
DSC_0095
DSC_0119
DSC_0158
DSC_0174
DSC_0527
DSC_0592
DSC_0794
DSC_0813
DSC_0875
DSC_0907
DSC_0544
DSC_0133




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер