<

У ліцеї №3 Нововолинська висадили алею з кущів калини

14:12 | 29.09.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
364
/ коментарі 2

Цьогоріч в Україні розпочали акцію «Калина пам’яті», ініційовану платформою пам’яті «Меморіал». До участі у проєкті організатори відібрали лише дві заявки з Волинської області. Серед учасників – Нововолинський ліцей №3.

Про це повідомляють на сайті міста.

У закладах освіти України висадять алеї із кущів калини, які будуть нагадувати перехожим про подвиг наших загиблих Захисників. Кожна рослина присвячена військовослужбовцям, які пов’язані із навчальним закладом.

29-го вересня напередодні Дня Захисника та Захисниці України, понад 20 кущів калини висадили біля Нововолинського закладу освіти №3.

До акції долучилися військовослужбовці, рідні загиблих Захисників України, учні та їхні батьки, вчителі ліцею, волонтери, начальниця відділу культури Марія Душук.

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих воїнів, пригадали Захисників, які навчалися у ліцеї Нововолинському №3 чи водили сюди своїх дітей.

Директорка закладу Наталія Руга висловила сподівання, що захід, який відбувся залишить слід у серцях ліцеїстів, а калинова алея буде згадкою про наших земляків, які полягли за свободу та незалежність України.




коментарів: 2
  1. Дуже добра справа! Але погано те що діти ідуть на шкільному подвірї,а тут їдуть машини вчителі за кермом,доки це буде?? Алкаші пють під деревами ,хто наведе порядок??

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя