<

Суд у Нововолинську щодо порушення Сторонським вимог антикорупційного законодавства знову перенесли

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 17.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1482
/ Коментарі відсутні

17-го червня мало б відбутися судове засідання у справі про порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів заступником міського голови ексмера Нововолинська Андрієм Сторонським. Однак особа, що притягається до адміністративної відповідальності, знову не з’явилася.

Нагадаємо, перше засідання було призначено на 3-тє червня. Як пояснила суддя, у зв’язку із відсутністю фінансування не має можливості повідомляти сторонам та іншим особам, які беруть участь у розгляді справ, про дату засідань повістками. Через цю ж причину Сторонський не отримав повідомлення з’явитися і на 17-те червня.

Суд перенесли на 6-те липня. Мають розглядати протоколи про порушення вимог антикорупційного законодавства. Зокрема, статей 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення:

1. Неповідомлення особою безпосереднього керівника у випадках, передбачених законом, про наявність конфлікту інтересів, що тягне за собою накладення штрафу від десяти до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

2. Вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів, що тягнуть за собою накладення штрафу від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця