<

Пройшла передноворічно-різдвяна зустріч із духовенством Нововолинська та Сапожніковим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:32 | 23.12.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 15

Передноворічно-різдвяна зустріч міського голови Віктора Сапожнікова зі священнослужителями та пасторами релігійних громад відбулася у міській раді 20 грудня.

Це чергова нагода привітати духовенство, а в їхній особі усіх вірян зі святами, а також обмінятися думками., – пише сайт Нововолинської міської ради.

Керівник міста передав священнослужителям вітальні листівки з Різдвом Христовим та Новим роком, які вони зачитають на святкових Богослужіннях. 

Сапожніков розповів про цьогорічні здобутки міста і зазначив, що Нововолинськ з впевненістю вступає у Новий рік.

Він подякував представникам релігійних громад за міжконфесійний мир та злагоду. Відзначив, що завжди підтримує корисні ініціативи, як, наприклад, хорошим продовженням їхньої спільної передпасхальної зустрічі стала акція «Великодня писанка».

Декан Нововолинського деканату, настоятель Свято-Духівського храму митрофорний протоієрей Степан Фульмес наголосив на історичній події останніх днів цього року .

“15 грудня – день, коли у Києві відбувся Об’єднавчий собор і за підсумками якого створили Українську помісну  православну церкву. Радіємо, що мудрість духовенста і вірян у цей нелегкий період перемогла. Це рішення спонукає нас виконувати свій християнський обов’язок”, – підкреслив митрофорний протоієрей.

Він подякував міському голові та міській владі за співпрацю, постійну підтримку та розуміння при вирішенні наболілих питань та виважені рішення, які вони приймають на користь громади.

Усі священнослужителі наголошували на позитивному моменті таких зустрічей, що є свідченням порозуміння між владою і церквою і толерантного ставлення до релігійних громад.




коментарів: 15
  1. Хіба комуніст, що в мить перетворився в демократа, міг засудити комуністичну ідеологію? Ні, це бидло тільки закопало свій партквиток й далі продається, як не одній, так іншій “партії”.

    • Сам Фiларет сьогодня зiзнався, що був агентом КДБ СРСР. Орден червоного прапора отримав.

        • А ви запитайте у В. Сапожнікова: Чи були ви, В.Б., у КГБ СССР? Я колись, задавав це запитання у письмовій формі, на щорічному його звітуванні. Він пробурмотів, що ні. Ох, і лукавить мер! :)))

          • це питання треба було звернути до вас, пан Анатоль, але краще почекати поки масква не оприлюднить архіви кгб нововолинська… може, колись цей час настане

    • Я бачу ти її чекаєш з нетерпінням. Вам, совкодрочерам, їсти не дай, аби лише війна була.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Травня, Неділя