<

[ОНОВЛЕНО] Нацгвардія із застосуванням спецзасобів у Нововолинську затримала неповнолітніх за порушення громадського порядку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 7.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
36
/ коментарів 50

6-го березня близько 23:00 на проспекті Дружби у Нововолинську відбулася бійка за участю молодиків. Разом з тим компанія порушувала громадський порядок, розпивала алкогольні напої та на зауваження правоохоронців відреагувала агресивно.

Т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський прокоментував ситуацію. Зазначив, що кілька осіб, в тому числі неповнолітніх, було доставлено до відділку. За ніч було складено 14 протоколів.

Поліція Волині повідомила, що правоохоронці заспокоювали агресивний натовп. Двох найбільш активних учасників бійки, яким по 15 років, затримали.

До пішого патруля бійців Національної гвардії України звернулися перехожі, котрі поскаржилися на групу агресивних нетверезих молодиків. 

Як виявилося, повідомляють в поліції, стосунки з’ясовувала молодь, здебільшого – підлітки. Сутичка тривала кілька хвилин. На зауваження правоохоронців учасники правопорушення відреагували агресивно і кинулися з кулаками.

Для припинення протиправних дій молодиків, у відповідності до ст. 17 Закону України «Про Національну гвардію України», правоохоронці застосували спеціальні засоби – гумові кийки.

Двох найбільш агресивних, 15-річних учасників бійки, затримали. На місце викликали батьків правопорушників та доставили усіх в Нововолинській відділ поліції.

На батьків неповнолітніх поліція склала адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, провели профілактичні бесіди. 

6-го березня близько 23:00 в мережі Інстаграм опублікували історію з подіями, які відбувалися в Нововолинську біля магазину For You. Користувач Ілля виклав відео, на якому видно, як силовики затримують молодика, який чинить опір, застосовуючи кийки.




коментарів: 50
  1. Мало дали, мушу я вам сказати.
    Поліцай б’є як “баба”, настільки незґрабно, шо я на його місці звільнився б.

    • Бачив як це все відбувалось, то нацгвардія проявила не аби яку витримку, і не раз словесно вимагали вгамуватися цих розбійників. Так що мало іх ще затримали. Ато безпредєл капец зробили ці розбишаки місцеві

  2. Хм… теперішні “малолєткі” ще пригати пробують до Нацгвардії. Ех… їх би з “Беркут” познайомити xD Перегнули в нас з демократією, безкарність і вседозволеність, землі під ногами невідчувають.

  3. А заголовок який:”силовики б’ють чоловіка дубинками”. Ні написати – вгамовують бидло.

  4. Нарешті почали порядок наводити з п’янню, спочатку аміго було тепер соняшник, тільки такими методами і не іншими у місті можна навести порядок, по іншому не доходить , свого бедла у місті вистачає , так ще й з ближніх сіл припруться. Поліція молодці , дякую

  5. Треба частіше таку профілактику палками робити , через деякий час можна буде нормально з дітьми і жінками у місті гуляти. Автор напевно у Нововолинську ніколи не був і знов хоче облити лайном силовиків. молодці правоохоронці , так тримати , продовжуйте

    • Ахаааааааа народ ви здуріли чи що нац по почкам били не повнолітню дитину…. Це могла бути ваша дитина і я б подивилася як ви б писали такі дибільні коментарі… Фуу зовсім немаєте совість

  6. кожен день тиких**** потрібно розганяти силою, щоб закарбувалось у памяті, що повинен бути хоч якийсь банальний порядок

  7. я б з радістю сам допоміг би нашим силовикам вгомонити бидло дітей, а то взагалі вху*** вкрай, йдеш із дружиною та дитиною, а вони ніякої культури, одні мати та пияцтва

  8. Коменти просто нипро що нац гвардія била пацана 15 років нормально да які нарікі ви там не були і начали собі видумувати

      • Молодці, щастіше хай до нас в місто приїзджають, бо люди геть обнагліли і плюють на порядок.

        • https://www.instagram.com/tv/B9cTtN-l9kt/?igshid=uo34ol9jpx96
          Ось подивіться як все почалося. На початку добре видно, що представник поліції проявляв нецензурну лексику до малолітніх та вирвав з рук телефон і пішов в невідомому напрямку. Скаргу молодика не приймали і слали куда подалі. Видно що молодик не проявляв жодної агресії і стояв з руками за спиною. Далі вони почали до нього простягати руки просто так. Хлопець просив пред’явити йому документи. Цього ніхто не зробив хоча по закону мали, отже це міг бути не поліцейський, а хто хоч. І чому молодика почали бити, а не взяти його та надіти на нього наручники?Чому почати його зразу лупашити дубінками, а тільки потім це зробити? Тому що в даній ситуації нацгвардія хотіла показати, що вона має більшу владу і може його побити, а так вчиняє тільки бидло. Можна зробити висновок що правоохоронні органи так само не дотримуються закону як і ці хлопці, а наше молоде покоління баче, що в країні беззаконня і саме чинить правопорушення. Отже можна сказати що бидло било бидло. Вони замість того щоб його заспокоїти (він був в нетверезому стані(молодик) і його дії не міг передбачити ніхто) і скласти протокол на місці, то шлють його матами. А натовп – кричить щоб діти йшли додому замість того щоб допомогти розібратися в цій ситуації. Отже, яке б правопорушення не вчинили ці хлопці їх повинні були покарати по закону, а поліція своїх як завжди відмаже.

  9. Нічого так,що били хлопця якому 15 років,а потім повезли в участок!!!! Якби вашу дитину отак затрамбували, то ходили б на кожному кроці кричали і розборки влаштовували. А тут сразу нарікі бидло. Да ви прям інтелегенти.
    *Є відео з цих розборок*

    • А що неповнолітній в такий час робив там? В нас час менти не дивилися малолітка чи ні дубиналом по почкам вгрівали що огого.

    • Він, що мав при собі документи? Доставили у відділок для встановлення особи. Якщо виявилося, що він неповнолітній, викликають батьків з документами, ідентифікують особу н/п, батьки пишуть пояснення, чому їхня неповнолітня дитина в пізній час в конкретному місці і що там робила, після цього заберають додому. А от, якщо той н/п щей був в стані алкогольного сп’яніння, або скоїв правопорушення, то до відповідальності притягують батьків, а неповнолітню особу ставлять на спец.облік, як таку, що схильна до правопорушень.

    • Діти алкоголь не п’ють і не лазять по ночах де попало,правильно зробили, частіше треба такі рейди тоді в місті буде порядок!

      • Серйозно ви, ви коли останній раз гуляли по нічному нововолинську просто страшно вийти на вулицю, я живу чотири роки у Києві де неселення біля 3х міліонів і тут такого нема ні в одному районі ,а коли приїжджаю у Нововолинськ я просто в шоці з тупих малолеток і бидла яке вилазить на вулицю

    • Нічого так,що викликали батьків тих неповнолітніх? які ведуть себе як бидло!. Якщо не виховала сім’я, школа, словесними попередженнями не дійшло тим “діткам”, то хай трамбують. А то в Україні занадто лояльні до малолітніх правопорушників, а ті знаючи що мама з татком порішають чудять.

  10. там продають напевно алкоголь до 16 того вони і тусуються нада вже давно цей було зробить

  11. Давно пора зробити лад у місті,а то керують,як не рішали,то наркомани.Розвели притон.Ніякої влади,ніякої поліції.Люди жахаються почувши про Нововолинськ!!!

  12. Критика у коментарях дає позитивні результати. Дивись і заголовок змінили.

    • З тим бидлом тільки так і треба, молодці.Думаю зміна керівництва поліції в нововолинську дала результат.

  13. Зазвичай Нацгвардія просто підходить до малолєток й просить вилити алкоголь , також записує номери батьків . А тут видно малолєткі сильно борзі були . Що скажу . Давно пора затримувати цих наглих тварин . Вони нічого не бояться . Й відправляти на виховні роботи . Але щоб над ними дядько з кнутом стояв весь час . Нацгвардія – так й тримати ! Молодці !

    • Яка різниця ми вони підліткі чи старші люди вони не мали жодного права бити не повнолітню дитину щеж попочками…. Ви просто уявіть якщо це була ваша дитина ще і дівчина чи хлопець та будь хто і її/чи йому повибивали б почки то я не думаю щоб ви писали таки коментарі…. Просто читаю і афігіваю… Таки вже всі розумні.. Но візміть себе на їх місце чи місце батьків….

  14. Якби моя дитина вела себе,як оте бидло,то сама надавала б ще більше,аніж силовики.

  15. Правильно поліція зробила… У місті має бути порядок. Нововолинськ має бути безпечним містом.

  16. ОНІЖЕДЄТІ. А якщо діти, то згідно “ЗУ Про громадський порядок” дітей після 22-00 мають супроводжувати батьки. Значить, там і батьків лупачили, так? Гм. :))) Чи батьки вдома пили по 100 гр., або дивилися ТБ, як завжди?

  17. може в пограбуваннях малолетки приймали участь та пропивають вкрадене

  18. Позитивна профілактика з боку влади, якщо цим не займаються батьки, але треба було б ще надавати продавцям, які продали їм спиртне

  19. Ніколи не бачив шоб навіть п’яні малолєткі біля соняшника приставали до прохожих.Покі не приїхала нацгвардія всі мовчали, а тут такі сміливі стали.

  20. Нацгвардія молодці!!! Зреагували оперативно! Так і тримати (Мало дали засранцям,страх втратили ,ніякої людяності ,ні поваги)

  21. Молодці ОНИЖЕДЕТІ ! Ростуть ревоюціонерами, справжніми нащадками Майдану ! До коктейлів Мол ще не доросли, але то таке.
    І нацикі теж молодці ! Цікаво, є серед них ті, кого ставили на коліна після Майдану ? Таке не забувається. Впевнений, в разі чого вони не тільки ОНИЖЕДЕТЕЙ перехрестять, а й дорослим нагадають принижену гідність. Коли їх покличуть порядок наводити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця