<

Силовики вивели підозрювану в справі Шеремета з будівлі суду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:24 | 21.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Представники поліції і Національної гвардії 20-го грудня ввечері зайшли в будівлю Київського апеляційного суду, відтіснили людей, які зібралися на підтримку однієї із підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко, і вивели її з будівлі суду.

Про це інформує Радіо Свобода.

У суді сталася штовханина між силовиками і людьми, що зібралися на підтримку Кузьменко. У залі суду пошкоджені меблі. Щонайменше одна людина постраждала.

Після того, як вранці 20 грудня Київський апеляційний суд переніс розгляд скарги Кузьменко на арешт на 24 грудня, зокрема через неявку прокурорів у суд, адвокат і група підтримки Кузьменко заблокували залу судових засідань.

Вони відмовилися випускати із зали саму Юлію Кузьменко, стверджуючи, що залишатимуться там доти, доки не почнеться розгляд справи.

У Генпрокуратурі заявили, що причиною відкладення Київським апеляційним судом розгляду скарги сторони захисту однієї з підозрюваних у справі Шеремета Юлії Кузьменко стало “неналежне інформування прокурорів про засідання і несвоєчасне надходження матеріалів з Печерського районного суду”.

У ГПУ також повідомили, що в кримінальному провадженні щодо вбивства журналіста Павла Шеремета оновили групу прокурорів.

Нагадаємо, Журналіст “Української правди” Павло Шеремет загинув 20-го липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва.

12-го грудня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков написав, що поліція затримала й оголошує підозру фігурантам провадження про вбивство Шеремета в липні 2016-го року.

14-го грудня БУГ повідомляв, що у мережі обурюються через рішення суду по фігурантах справи Шеремета.

22-го липня 2016-го року опублікували відео закладення бомби під машину Шеремета.

21-го липня 2016-го року стало відомо, що журналіста Павла Шеремета могли підірвати із застосуванням мобільного телефона.

3-го серпня 2016-го року з’явилися фото ймовірних вбивць Шеремета.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота