<

Мер Нововолинська Борис Карпус розповів про перші тижні роботи, бюджет-2021 і про плани щодо змін у місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:19 | 16.12.2020 / Нововолинськ, Онлайн / , , /
Перегляди
138
/ коментарі 4

Міський голова Нововолинська Борис Карпус, який майже місяць виконує свої обов’язки, 15-го грудня в студії БУГу розповів про перші тижні роботи та які завдання стоять перед владою сьогодні та в наступні роки.

Борис Карпус відповів відверто, що ще не встиг у повній мірі ознайомитися із настроями мешканців громади, адже не розпочав вести прийом громадян та вникав у роботу, працюючи без вихідних.

“Перші днів 10 довелося працювати без заступників. Тепер же можна частину завдань делегувати їм. З наступного тижня розпочнеться прийом громадян, думаю тоді можна буде відчути настрої мешканців громади в повній мірі. Але в довиборчій період і не лише, мав багато зустрічей з людьми в дворах, на підприємствах, тому відомі проблеми, якими переймалися жителі Нововолинська”.

Із міським головою говорили про бюджет міста на 2021 рік. Він розповів, що вперше в Нововолинську будуть відбуватися бюджетні слухання, на яких головні розпорядники коштів зможуть поспілкуватися з депутатами Нововолинської міської ради, буде показана презентація.

15-го грудня Карпус мав зустріч із родинами загиблих у зоні АТО/ООС військових, тож журналісти БУГу поцікавилися, які перспективи у встановленні пам’ятника Героям, про який розмови ведуть не один рік.

Говорили також про першочергові завдання, які перед собою поставив міський голова, про кадрові зміни, які відбулися після виборів і ще плануються, про роботу депутатів, зокрема під час засідань сесій і чи вдається знаходити порозуміння. Мер розповів про долю садків, шкіл та ФАПів, які знаходяться на території сіл, що увійшли до Нововолинської громади.

Говорили і про підготовку до різдвяно-новорічних свят. Борис Карпус зазначив, що готують для нововолинців “родзинку”. Детальніше – у відеоінтерв’ю.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер