<

Коштів немає: працівники шахти №10 «Нововолинська» не бачили зарплат за липень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:37 | 18.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 13

Шахтарі «десятки» насправді не отримали зарплат за липень 2019-го року. На початку серпня гірникам віддали заборговане за червень.

Про це БУГу розповів голова голова незалежної профспілки гірників копальні Василь Прадід після розміщення на сайті інформації з коментарем директора шахти.

Нагадаємо, Григорій Бар 16-го вересня повідомив, що працівники шахти ще не отримали гроші за серпень та частину вересня.

“Заборгованість насправді: липень, серпень і вересень. У серпні була заборгованість за червень. Я тоді звернувся на гарячу лінію і маю в підтвердження лист від інспекції праці, що в нас заборгованість, хоча фінансування систематичне. То приїхав інспектор праці і 7-го числа нам виплатили заборгованість за червень”, – розповів Василь Прадід.

“25-го серпня в мене було ще одне звернення про те, що за липень зарплату знову не виплатили. Мені надали відповідь, що повноваженя управління держпраці вичерпані, подавайте в суд”.

Працівники шахти стверджують, що зарплати їм затримують, і хочуть дізнатися причину.

Журналісти інтернет-видання «БУГ» зателефонували 18-го вересня до директора шахти №10 Григорія Бара і запитали, яка ж інформація про виплату зарплат є вірною.

Він зазначив, що зарплата за липень є «заборгованою», а є різниця між «заборгованою» і «невиплаченою».

“Є заборгована, а є невиплачена. Заборгована – це є забогованість, ми винні. А невиплачена – це значить, що вона мала би бути виплачена, але на сьогоднішній день факт її виплати не звершився”, – резюмував Бар.

Коротше кажучи, кошти працівникам «десятки» за липень заборгували і вони їх ще не бачили. Чому?

Коштів немає“, – розповів Бугу Бар.




коментарів: 13
  1. А не бачили вони зарплати за що? За яку таку роботу? За проходку чи будівництво на поверхні? Чи може контора не бачила зарплати за то, що чаї ганяє і кавку пь’є? Нічого ж не робиться на той 10 шахті! А держава- зарплату дай! І, що саме цікаве, зарплатню не одержують з липня, але ніхто рішуче не звільняється. На що ж вони там живуть? А зарплату їм правильно не виплачують, бо нічого не заробили!

    • А обслуговування обладнання відкачка води хто по твоїму робить експерт диванний

      • Шахта вугілля повинна добувати, взагалі то! Але ти, видно експерт диванний, як вважаєш , що шахта повинна воду качати вже тридцять років. Державі твоя вода потрібна,яку ти на гора видаєш? От за переливання води з пустого в порожнє і отримуйте зарплату!

  2. А як ви ж бідненькі перевтомлюєтесь! Приїхав відмітився і додому! В кантори теж вільне відвідування. І директор і головеий інженер про цей безлад знають але мовчать. Всіх все влаштовує. А це є нецільове витрачання державних коштів! Коли цей безлад припиниться, а керівників за таке до відповідальності!

    • вийди на наш ринок і розпитай, кожний розкаже як треба державу будувати… подивишся на того диванного хфахівця, а він шнурівку завязати не вміє та шмарклі по штанам обтирає.

      • Я знаю, зулусе, як тебе на нашому ринку посилали та ображали, коли ти людей розпитував як державу треба будувати. А мені можеш сам і шнурівку зав’язати и шмарклі обтерти твоєю хусточкою

      • “у нас множество людей, которіе знают, как управлять государством. К сожалению, они все уже работают таксистами і парікмахерами ” Ф.Міттеран

  3. Скільки людей працює на шахті? Коли хтось з керівництва дасть відповідь ВСІ БУДУТЬ ШОКОВАНІ.Дуже багато “мертвих душ” які реально на роботу не виходять а гроші за них отримує….здогадайтесь хто? І це на будівельному майданчику так як шахта ще не введена в експлуатацію тобто по документам вона не існує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа