<

Ігор Гузь зустрівся з поліцейськими, які затримали нововолинського прокурора Троцюка п’яним за кермом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:03 | 20.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2398
/ коментарі 3

За фактом дій правоохоронців, справу розслідує ДБР. Їм інкримінують перевищення службових повноважень. Розмова парламентаря відбулася із Богданом Найдюком та Віктором Циплаковим 20-го серпня.

Чоловіки пояснили, що діяли на цілком законних підставах і замість розуміння з боку своїх колег, інших правоохоронних органів, отримали «пресинг», пише на своїй сторінці в фейсбуці нардеп.

Ігор Гузь підтримує рішучість поліцейських. Він запевнив, що готовий їх обох взяти на поруки у залі суду. Також нардеп закликає громадськість не бути байдужою до цієї ситуації і теж підтримати чоловіків. Адже утиск Богдана і Віктора – це, з його слів, просто неприпустимо.

Рішення суду має бути абсолютно справедливим. Нагадаємо, про зухвалий вчинок п’яного прокурора Володимир-Волинської місцевої прокуратури Миколи Троцюка дізналася вся країна.

Нардеп у залі Верховної Ради публічно звернувся до Генпрокурорки, щоб пані Венедиктова взяла справу під особистий контроль і винний у цій справі був звільнений з лав прокуратури.




коментарів: 3
  1. Что-то за этого Цыплакова я последнее время очень часто слышу нигативного… Не пора ли его уволить с органов вообще!!

  2. Жора, а негатив чуєте від п’яного прокурора троцюка? Бо я читала в новинах громади, що Циплаков останнім часом знаходиться на навчаннях далеко за межами Волинської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер