<

Адвокати просили домашній арешт: чоловіка, який у Нововолинську напав з ножем на працівника ТЦК, лишили під вартою

20:30 | 12.04.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
477
/ Коментарі відсутні

Чоловіка, який у гуртожитку на вулиці Луцькій у Нововолинську напав з ножем на представника ТЦК, після чого намагався перерізати собі вени, взяли під варту. Адвокат, який представляє інтереси нападника Івана, просив у суді домашній арешт підзахисному.

Захисниця обвинуваченого Людмила Герасимчук розповіла у суді, що не знає у якому стані чоловік вчинив кримінальне правопорушення, адже до того, як напасти з ножем на працівника ТЦК, він перерізав собі вени. Про це йдеться у сюжеті Аверсу, – пише БУГ.

Нагадаємо, напад стався під час того, коли військові прийшли перевіряти, чому чоловік не з’явився за бойовою повісткою. Відразу після подій, військовий з попереднім діагнозом: «різана рана передньої стінки живота, проникаюча» був доставлений в операційне відділення НЦМЛ.

Працівник ТЦК у Нововолинську Олександр працював на даній посаді вже пів року, за його плечима чималий бойовий досвід в АТО – воював у Донецькій та Луганській областях. Чоловік раніше був командиром групи швидкого реагування, займався розвідкою населених пунктів. Після нападу, працівник ТЦК чотири дні перебував у реанімації

Нападник Іван перебував на лікуванні в іншому медичному закладі під вартою. Рік тому він з дружиною приїхав у місто з окупованої Херсонщини. У суді нападник не зміг пояснити причини нападу на військового. До слова, раніше чоловік не фігурував у жодній кримінальній справі.

За два дні до події Івану прийшла повістка для проходження медогляду військово-лікарської комісії. Адвокат обвинуваченого розповіла, що чоловік пройшов комп’ютерну томографію, медики виявили ряд захворювань. Вона клопотала, щоб нападника відпустили під домашній арешт.

Прокурор наполягав, щоб на час розслідування нападник перебував під вартою. Судді вирішили, що чоловік залишиться у СІЗО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок