<

Був в реанімації чотири дні: розповіли подробиці події у Нововолинську, де чоловік порізав працівника ТЦК

13:08 | 29.03.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
933
/ 1 коментар

21-го березня у гуртожитку на вулиці Луцькій близько 16:00 у Нововолинську чоловік напав з ножем на представника ТЦК, після чого намагався перерізати собі вени. Як розповів 50-річний Олександр, «ухилянт» завдав йому удар холодною зброєю у черевну порожнину.

Військовослужбовці Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП прибули за місцем проживання чоловіка, який не з’явився за бойовою повісткою. Під час розмови військових з громадянином, чоловік порізав ножем себе і накинувся на працівника ТЦК.

Як розповів Олександр у сюжеті ТСН, нападник завдав йому два удари ножем, один з яких був блокований, а другий – в область черевної порожнини.

“Я намагався взяти його за руку, проте не дотягнувся. Тоді він собі ножем порізав руку та завдав удару холодною зброєю мені”, – розповів Олександр.

З великою крововтратою колега Олександра ледь встиг довезти потерпілого до лікарні у Нововолинську. Чотири дні працівник ТЦК перебував у реанімації, після операції його перевели у відділення хірургії.

Олександр у ТЦК вже пів року, за його плечима чималий бойовий досвід в АТО – воював у Донецькій та Луганській областях. Як розповіла працівниця ТЦК, чоловік раніше був командиром групи швидкого реагування, займався розвідкою населених пунктів.

Нападник на лікуванні в іншому медичному закладі під вартою. Рік тому він з дружиною приїхали у місто з окупованої Херсонщини. У гуртожитку, де проживала родина, важенні, адже чоловік був спокійним та не конфліктним.

“Ніколи не бачила у його агресивній поведінці, алкогольному стані чи учасником «скандалу»“, – відповіла комендантка.

Нападнику працівники поліції уже повідомили про підозру у вчиненні інкримінованого злочину за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця