<

Уточнювали, чому не з’явився за повісткою: у ТЦК розповіли обставини нападу на військового у Нововолинську

21:45 | 21.03.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
2422
/ коментарів 6

21-го березня близько 16:00 під час уточнення обставин неприбуття за бойовою повісткою військовозобов’язаного громадянина, двоє працівників ТЦК прибули у гуртожиток на вулиці Луцькій в Нововолинську. За місцем проживання чоловіка на одного військовослужбовця «ухилянт» здійснив напад.

Нагадаємо, у Нововолинську чоловік завдав ножем тілесні ушкодження військовослужбовцю Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП Олександру. Про це повідомляє Служба зв’язків з громадськістю Волинського обласного ТЦК та СП.

Встановлено, що під час розмови військових з громадянином І., останній вибіг з квартири та завдав Олександру два удари ножем, один з яких був блокований, а другий – в область черевної порожнини завдав суттєвої шкоди військовослужбовцю.

Відразу після подій, військовий з попереднім діагнозом: «різана рана передньої стінки живота, проникаюча» доставлений в операційне відділення КНП Нововолинська ЦМЛ для надання медичної допомоги.

Працівниками поліції проводяться слідчо-оперативні дії. Внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України.

“Заразом нагадуємо, що військовослужбовці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Волинської області з початку повномасштабного вторгнення і до сьогодні у своїй роботі при проведенні заходів мобілізаційної підготовки та призову діють в межах чинного законодавства та керуються Законами України «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та іншим чинним законодавством”, – йдеться у дописі.




коментарів: 6
  1. да ,це прикро що таке між людьми трапляється .А прийшлі там де живуть самі бідні люди,ну як завжди,а скільки ухілянти гроші платять за інвалідство і то здорові бикі ,мама заплатила бо синок бугай не дай бог его візьмут ,навіть за кермом напідпитку ( тільки що поліція хоть і ховалось біля вьїзду в тишковичі один хрен не злапали ні разу )везе ж деяким уродам .

    • Да-да, все по методичці, в Україні воюють лише бідні люди, депутати не воюють і не вмирають. Барна тоді хто???

  2. запихати силою в буси та збивати жертву товпою ледве не до смерті це зараз називається діяти в межах чинного законодавства та керуватися Законами України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»?

  3. “Межі чинного законодавства” (а воно вже без меж) доведуть людей ще не до такого… Випадково, в транспорті, почув розмову хлопчаків, які збираються захищати своїх татусів…..- хто зна, як? “Служителі” нинішніх “законів”, готуйтесь…

  4. можу поспорити що мудакі полізли перші і не дають вибора людям… до мене також приходили з матами, наєздами….

  5. молодець мужик!
    тих ТЦКунів треба навчити елементарних манер, шоб не бикували

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя