<

Директора шахти «Бужанська» спіймали п’яним за кермом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 23.08.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4755
/ коментарів 10

22-го серпня близько 18:00 патрульні зупинили автомобіль, де за кермом у нетверезому стані перебував директор шахти «Бужанська» Олександр Онопрієнко.

Як стало відомо БУГу з власних джерел, водія оформили за статтею 130 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу у розмірі тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян (17 тис. гривень) з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Онопрієнко намагався втекти від наряду поліції, проте був затриманий на під’їзді до міста. Мешканці говорять, що чоловік попадався п’яним за кермом автомобіля не вперше. Проте, цього разу таки понесе покарання.

Зазначимо, що Олександр Онопрієнко є екс-директором Нововолинської шахти №1 та чинним директором шахти «Бужанська».

Ще у 2021-му році чоловік став обговорюваною особою, адже був пійманий по гарячих слідах за підозрою у браконьєрстві. Прикордонники виявили застреленого оленя – труп тварини, занесеної до Червоної книги України. Як повідомляв Михайло Волинець, Онопрієнко застрелив самицю оленя, яка вигодовувала оленят.




коментарів: 10
  1. А що уже автівку не заберуть на фронт як впростих людей забрали та повістку вручали на фронт ☝️

  2. Перед цим випадком, минулого року, був пійманий за кермом, тодішній в.о. генерального директора Головко А.Р., а сьогодні Онопрієнко. Напевне в Волинь вугіллі є хороший навідник. Павло михайлович, може досить такими огидним шляхом позбуватися своїх опонентів…

    • Голота йди на фронт, чи кишка тонка? Крім твоєї нікчемної писанини як і від тебе толку нема.

  3. Заступник генерального директора по виробництву волиньбезвугілля, може хватить бути стукачем… То Головко тепер Онопрієнко…..

  4. Конфіскувати майно , позбавити посади , і скасувати весь стаж з часу приїзду Онупрієнка в Нововолинськ !!! Більше шкоди привіз з собою , чим толку !!! В депортувати на Родіну , урода !!! Оленя за , що ??? На Родіну дуй пострілять , слабо !!! Самий голодний , чмо !!! А чому його за це не посадили ??? В нас не правоохоронні органи , а договорна кантора якась … За гуску , курку 4 роки дають !!! А тут вогнестріл , олень + оленя , червона книга , прикордонна смуга !!! І що !!! Нічого !!! Жесть !!! Так навіщо їм з бюджету кошти платити ??? Смішно !!! Ад плакати хочеться !!!

    • За тебе люба каста вища, навіть індійська неприкасаєма.
      А цей алкаш з фото – так, чудо святкове.
      Святкове – бо по п’яні під якимось корчем роблене (©В.В.Крупа, 11 бурса)

  5. Всі добре знають поки Онопрієнко директор- шахта буде працювати. І люди мають зарплату.Тільки його знімуть прийде який небудь мудак з наших директорів і шахту закриють. Вже провірено!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа