<

«Anastasiia Osintsova beauty-studiо» – салон краси у Нововолинську, який має чим здивувати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:10 | 14.12.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3859
/ коментарі 2

У Нововолинську на проспекті Перемоги, 27 нещодавно відчинився салон краси «Anastasiia Osintsova beauty-studiо». Власниця закладу по-особливому підійшла до роботи, аби кожен клієнт відчував турботу.

Анастасія 11 років працює в б’юті-індустрії, чоловічим майстром. Відкрити власний салон було її мрією, яку вдалося втілити в реальність. Позитивні відгуки клієнтів про роботу та підтримка близьких допомогли в цьому. Незважаючи на непрості часи пандемії , Анастасія наважилася зібрати команду професіоналів і почати власний бізнес.

«Найголовніше для майстрів студії – це не просто робота, це задоволення. Ми живемо за принципом «на роботу, як на свято, адже клієнти відчувають наш настрій», – розповідає Анастасія.

Власниця студії прагнула створити якомога комфортніші умови для відвідувачів. Перш за все – це графік роботи. Салон працює з понеділка по суботу з 8:00 до 19:00. Клієнт може обрати зручний для себе час. А допомогти зібрати на святкову подію можна і до відкриття салону та навіть у вихідний.

Особливістю закладу є те, що кожного місяця 15-го числа тут діє соціальний день. Перукарські послуги надаються безплатно для людей з інвалідністю. В студію є зручний заїзд.

В «Anastasiia Osintsova beauty-studiо» ви можете отримати:

  • Жіночі та чоловічі перукарські послуги;
  • Якісний манікюр та педикюр;
  • Макіяж та зачіску на будь-яку подію.

Кожен майстер з любов’ю підходить до своєї роботи. Діють приємні бонуси для клієнтів та карта лояльності.

Адреса: місто Нововолинськ, проспект Перемоги 27 (Шахтарський мікрорайон).




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота