<

Недешеві покупочки: «Паша Мерседес» «засвітив» шарф Louis Vuitton, iPhone 14 та дорогий годинник 

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:00 | 1.04.2023 / Новини / , /
Перегляди
2879
/ коментарі 4

Намісник Лаври, митрополит УПЦ мп Павло (Лебідь) похизувався перед працівниками СБУ, які завітали до нього задля обшуків та вручення підозри, у стильному та дорогому луку.

Про це свідчать фото пресслужби СБУ, – кажуть в ТСН.

1-го квітня СБУ провела обшук у митрополита Павла, а також вручила йому підозру та викликала на допит. 

Суд призначив йому два місяці домашнього арешту із забороною на спілкування із вірянами. Саме про такий запобіжний захід просили прокурори. 

На зустріч із працівниками СБУ Лебідь вийшов із дизайнерським шарфом на шиї від культового французького бренду Louis Vuitton. 

Вартість такого аксесуара на офіційному сайті бренду становить 395 євро (майже 16 тисяч гривень). Водночас деінде в Інтернеті такий шарф можна придбати навіть за 700 доларів (понад 26 тисяч гривень).

Окрім того, у Мережі з’явилися фото, на яких намісник Лаври розмовляв по iPhone 14 – останній моделі, ціни на яку коливаються від 35 до 50 тисяч гривень в залежності від модифікації. 

Водночас на руці «Паші Мерседес» красувався швейцарський годинник відомого бренду Patek Philippe за майже 37 тисяч євро (майже 1,5 мільйона гривень).




коментарів: 4
  1. Невже ще хтось думає ,що цей кацапський піп вірить в Бога і служить йому,він використовував церкву для збагачення -це аферист.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок