<

Міноборони запобігло постачанню понад 264 тонн неякісних продуктів для ЗСУ

05:24 | 19.03.2024 / Новини / /
Перегляди
128
/ Коментарі відсутні

В лютому інспектори Міноборони запобігли постачанню 264,09 тонн неякісних продуктів до військових частин. Минулого місяця представники Центрального управління контролю якості перевірили харчі на складах компаній-постачальників до відвантаження у підрозділи.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Ми системно проводимо перевірки на складах компаній до постачання в підрозділи. Якщо інспектори фіксують зіпсовані продукти, постачальник має замінити партію. Деякі недобросовісні компанії завдають збитки державі. Наприклад, на рівні оперативно-стратегічних угруповань військ лише за лютий недопоставили продукції на суму – 36 479 997,10 гривень. Зокрема, поставки зривають компанії, які систематично не виконують свої обов’язки. Ми відкрито повідомлятимемо суспільству щодо усіх питань із постачанням харчового забезпечення. За будь-яких обставин наші військові не повинні відчувати жодних проблеміз якістю їжі», – додав заступник міністра Віталій Половенко.

За умовами договору, постачальник протягом 24 годин має замінити зіпсовану продукцію на якісну. Заступник Міністра оборони наголосив, що на підприємства, які зривають умови договору, чекають штрафні санкції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця