<

Міністр молоді та спорту Гутцайт написав заяву про відставку

17:11 | 8.11.2023 / Новини / , , /
Перегляди
137
/ Коментарі відсутні

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт написав заяву на звільнення. Функціонер продовжить очолювати Національний олімпійський комітет.

Про це у соцмережах повідомив спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, пише Суспільне.

“Заяву буде розглянуто найближчим часом”, — додав спікер парламенту.

Імовірним кандидатом на посаду міністра молоді та спорту видання Tribuna.com називало начальника управління спорту Львівської міської ради Антона Нікуліна.

Міністерство молоді та спорту Гутцайт очолював з березня 2020 року, змінивши на посаді Володимира Бородянського. До Кабінету міністрів України функціонер прийшов у статусі чинного очільника Національної федерації фехтування України.

У листопаді 2022 року Гутцайт замінив Сергія Бубку в ролі президента Національного олімпійського комітету України й відтоді поєднував обидві посади. Перед виборами очільника організації олімпійський чемпіон-1992 з фехтування анонсував, що в разі свого обрання залишить посаду міністра.

Перш ніж очолити Міністерство молоді спорту, Гутцайт обіймав посаду директора Департаменту міністерства молоді та спорту Києва. У 2002-2010 роках працював головним тренером збірної України з фехтування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота