<

Лучанка потрапила у “тридцятку” кращих на шоу «Модель XL»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 13.11.2017 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вікторія Міллер – молода лучанка та модель «плюс сайз», котра стала відомою завдяки всеукраїнському шоу «Модель XL», що транслюється на «1+1».

Дівчина розповідає, що подавала заявку на участь у проекті через те, що була у великій депресії. Їй був цікавий новий досвід, – повідомляє ВолиньПост.

Неочікувано, попри конкуренцію тисячі моделей, їй вдалось потрапити в омріяну «тридцятку». Влад Яма, Катерина Осадча та Тетяна Мацкевич сказали амбітній лучанці – «так».

Наразі зйомки шоу уже завершились, однак Вікторія поки не може сказати, хто ж став переможцем, адже програма транслюються на телебаченні. Однак дівчина запевняє, що участь у проекті змінила її життя та відношення до світу. Тепер вона мріє змінити роботу та підкорити «блакитні екрани».

«У Луцьку працюю у трейдинговій компанії. Я прожила півтора роки в Йорданії, і ледь не вийшла там заміж. Але через деякий час повернулась в Україну. Тут довелося будувати життя майже з самого початку. В мене був період депресії. Одного разу я побачила рекламу цього проекту. Мама мені сказала – спробуй. Я подала заявку і через деякий час мені зателефонували. Потім поїхала на кастинг», – розповідає Вікторія.

Друзям про поїздку дівчина нічого не говорила, адже боялась прилюдного фіаско. Каже, що розповіла тільки найкращій подрузі. А найбільшою підтримкою для неї стала мама, яка дуже вірила у Вікторію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа