<

Модель з Нововолинська Ірина Демчук взяла участь в показі ароматів у Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 4.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
4798
/ коментарі 2

Модель з Нововолинська, учасниця проєкту «Модель ХL» Ірина Демчук, взяла участь у показі парфумів, що пройшов у столиці.

Присутні на презентації могли понюхати людей і не виглядати дивно. Шість моделей виходили на червону доріжку, демонструючи свої образи, під які були підібрані аромати. Як розповіла БУГу Ірина, вона одразу погодилася взяти участь в заході.

Кожна з моделей, під час своєї проходки, роздягалася до білизни, акцентуючи на тому, що аромат по-справжньому сильно може розкритися на оголеному тілі.

«Це був перший подібний досвід. Рекламувати одяг, білизну та взуття я звикла. А от парфуми… Це було цікаво. Спочатку нас пофотографували у прикрасах з діамантами, а потім ми поїхали в Конча-Заспу на вечірку», – розповідає модель plus-size.

Режисер-постановщик та стиліст перформансу – Кирил Савченко. Він і обрав шістьох моделей для заходу різного темпераменту та зовнішності.

«Аромат – це те, що ти відчуваєш з заплющеними очима, і одяг тут уже ні до чого. Тому була така крута ідея – зняти одяг та одягти парфуми. Кожен охочий міг підійти та почути запах з флакону.  Це аромат собі обирав модель, а не модель – парфум. Я запитувала в Кирила, чому він обрав саме мене, адже він знає багатьох прекрасних дівчат плюс сайз. Але що мені відповів  – я залишу між нами», – розповіла Ірина.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя