<

Модель XL з Нововолинська виступила разом із Максом Барських на шоу та знялася в кліпі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:50 | 9.09.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3611
/ Коментарі відсутні

6-го вересня розпочався новий сезон проєкту «Танці з зірками», у якому взяла участь уродженка Нововолинська. Виступити з Максом Барських випала можливість Ірині Демчук. Дівчина розповідає, що напередодні знялася в кліпі співака.

Дівчина неодноразово брала участь у різноманітних шоу, та найбільше запам’яталась людям після проєкту «Модель XL».

Пишнотіла модель розповіла читачам БУГу, як потрапила на одну сцену разом із зірковим співаком – Максом Барських.

“Все почалось з дзвінка Руслана Махова після мого дня народження. Руслан запросив на кастинг до кліпу Макса Барських, сказав, що шукають різних танцюристів. Раніше ми з Русланом працювали на шоу «Маскарад». По відео, що зняли на кастингу, Алан Бадоєв обирав танцівників для кліпу. Було досить багато репетицій, особливо на вихідних, все тримали в таємниці”, – згадує Ірина Демчук.

Зі слів дівчини, остання проведена репетиція тривала вісім годин. Сам кліп знімали декілька діб, але коли присутніми були усі 40 людей балету, знімали – добу.

“Костюм шили спеціально на мене, туфлі і сережки були мої особисті. Всім дуже сподобались туфлі, особливо Алану Бадоєву. А я то їх купила на Нововолинському секонді”, – жартуючи, говорить модель.

Виступити на проєкті каналу 1+1 «Танці з зірками» Ірині запропонували після зйомок у кліпі.

“Нам обіцяли, що буде ще декілька виступів з балетом. Ввечері мені написав Руслан та запитав чи зможу я прийти на репетицію наступного дня о 19:00. А я що? А я була в Нововолинську. Уже через дві годити я сиділа в блаблакарі на Київ.

Останні репетиції перед проєктом «Танці з зірками» були дуже короткі. На відміну від кліпу: постановка не змінювалась по ходу дії. Ми просто пройшлися в четвер без Макса, в пятницю з Максом.

В суботу з ночі уже були на репетиціях: спільна робота світла, звуку, синхронність з камерами, Максом, положення по кадру. Це прямий ефір, мало бути все ідеально”, – розповіла Ірина Демчук.

Дівчина залишилась у захваті від атмосфери, що панувала на шоу.

“Хореографи вітали інших з участю в проекті. Артисти постійно жартували між собою. Зустріла багато знайомих, з ким уже працювала на плюсах.

Загалом, результат на «Танцях з зірками» – то кропітка робота професіоналів. Я дуже задоволена результатом, справилася зі всіма труднощами.

Це справді важко було: попасти в центр кадру за лічені секунди, в потрібну точку, зайти і вийти з кадру непоміченою. А потім вчасно зайти на хореографію, не переганяючи камеру.” – ділиться враженням модель.

Дівчина поділилась відео, що зняла за кулісами шоу:

Нагадуємо, у цьогорічному сезоні проєкту «Танці з зірками» також участь брала Катерина Рибак з Нововолинська.

“Випадково зустрілись з Катею Рибак на проєкті. Була приємно здивована, що тепер вона одна із вокалістів цього шоу. Уже в інстаграмі привітали одна одну з подією”, – додала Ірина.

Виступ нововолинської красуні Іри Демчук разом із співаком Максом Барських:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя