<

Кадиров знову зібрався брати Київ: хоче ядерного удару та почав війну з НАТО, – Стерненко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:37 | 11.04.2022 / Новини / /
Перегляди
1468
/ Коментарі відсутні

Генерал Тіктокових військ Рамзан Кадиров записав нове відео, в якому заявив, що збирається наступати на окуповані росією Донецьк та Луганськ.

У своїх мріях Дон брав Київ уже не один раз, а зараз у своєму Тіктоці ниє й виправдовується, чому його все-таки не взяли.

“Случілась непонятка” – пояснює Рамзан своїм підписникам. Проте у цієї “непонятки” є ім’я – це Збройні Сили України. Наші воїни так насипали російським нацистам, що ті були змушені втікати чим подалі від Києва, проте Кадиров переконує, що ні кроку назад вони при цьому не робили.

Коли російські окупанти б’ють по наших містах, катують та вбивають мирних людей – то це, виявляються, вони таким чином захищають росію. А Дон нагадує, що це його першочерговий обов’язок.

Як ми бачимо, вони впевнено реалізують наказ путіна, який, мабуть, полягає в тому, щоб знищити всю російську армію.

Рамзан говорить, що якщо Україна повністю не капітулює перед російськими загарбниками війна не закінчиться. Також він чомусь впевнений, що нас вже добили.

Кадиров показує своє справжнє обличчя, коли у своєму відео сміється, згадуючи про трагедію в Бучі. Для нього заклик про капітуляцію йде поряд показником високої чоловічої честі.

Хоча про яку честь може йти мова, коли це все розповідає зрадник чеченського народу, який проміняв незалежність Ічкерії на бабло від путіна.

Типовий приклад російської шизофренії – путін хоче зі всіма дружити, тому він на всіх нападає, хоче миру – тому готовий застосувати ядерну зброю. Була й теза про те, що з росією воює весь Захід і НАТО.

Стерненко дійшов до висновку, чому Дон верзе всю цю маячню: йому просто боляче визнавати, що ЗСУ дуже активно дає прочухана російським нацистам. І якби інші згадані держави і справді воювали б проти Росії – її б вже не існувало.

“Весь мир увидит какая мощная россия” – і справді, весь світ вже побачив, як Рамзан роздає сім’ям загиблих кадирівців картоплю. Як на окуповані території орки привозять начебто гуманітарку, а потім виявляється, що це крадені українські продукти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа