<

Стерненко передав бійцям 14 бригади ще сотню FPV-дронів

09:14 | 10.01.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
589
/ Коментарі відсутні

Відомий громадський активіст, волонтер та блогер Сергій Стерненко передав бійцям володимирської 14 Окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого ще 100 FPV-дронів камікадзе.

Про це він повідомив наприкінці одного зі своїх відео, під назвою “Росіяни мерзнуть і пишаються ракетною атакою на Україну”, яке опублікували 8-го січня.

Стерненко прозвітував про передачу воїнам 14 ОМБр іще сотні дронів-камікадзе. Прилади потрапили у перший батальйон та підрозділ “Раптор”.

Своєю чергою бійці 14 бригади подякували усім, хто долучається до різних зборів. Також висловили вдячність Сергію Стерненку та його спільноті за передачу таких дронів, як FPV та акумулятивні БК до них. Водночас бійці підрозділу “Раптор” володимирської бригади зазначили, що завдяки цим дронам-камікадзе будуть ще ефективніше знищувати живу силу та техніку ворога до тих пір, поки не виженуть за територію нашої держави.

Всього блогер, завдяки своїй аудиторії, закупив та передав військовим понад 30 тисяч таких FPV-дронів. Кожен охочий може долучитися та підтримати нашу армію.

Постійна банка на дрони за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця