<

Марченко йде услід за русскім корабльом, а медведчука кинув путін: активіст Стерненко розповів, як руські своїх кидають

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:02 | 14.04.2022 / Новини / , , /
Перегляди
866
/ коментарів 5

Громадський діяч і активіст Сергій Стерненко, який з початку війни взяв до рук зброю та пішов захищати Батьківщину, не лишився осторонь двох важливих і водночас хороших подій для України: нанесення ракетами Збройних Сил України ударів по крейсеру «Москва» та затримання кума путіна віктора медведчука.

У своєму новому відеоблозі, присвяченому цим двом новинам, Стерненко зазначив, що окупанти визнали, що з їхнім крейсером щось сталося, однак назвали це «пожежою». Адже, за його словами, російським сцикунам просто страшно визнати, що це саме Україна знищила їхній флагман у Чорному морі.

“Збройні Сили України двома ракетами «Нептун» завдали удару по крейсеру «Москва». По тому самому крейсеру, який в перший день вторгнення, був посланий нашими прикордонниками у відомому напрямку. У той же час міністерство війни нацистської федерації повідомляє, що внаслідок пожежі на крейсері “Москва” зденотував боєзапас. А причина пожежі наразі встановлюється.

Російським сцикунам просто страшно визнати, що це саме Україна знищила їхній флагман у Чорному морі. Хоча вони могли б і ще простіше усе пояснити. Просто, сказавши, що він потонув. російському воєнному кораблю треба було із першого разу дослухатися до поради, куди йому йти. Не дослухався – і тепер потонув. Буває”, – зауважив активіст.

Що стосується затримання медвечука, то Стерненко стверджує, що його всі покинули: і дружина Марченко, яка втекла до білорусі, а потім до москви, і його улюбленець ілля кива, який теж втік спочатку до Іспанії, а потім на росію, і навіть сам кум путін.

Активіст каже, що дружина віктора медведчука оксана марченко, зараз ниє і просить вітю відпустити. Стерненко нагадав, що вона записала два відеозвернення до Зеленського і президента Туреччини Ердогана. Однак, активіст здивувався, чого марченко не звертається до путіна, фанаткою і кумою якого вона є.

У своїх зверненнях марченко просить вжити всіх необхідних дій для негайного звільнення медведчука, якого, за її словами, незаконно утримує СБУ. Однак Стерненко нагадує, що медведчука утримують абсолютно законно, за рішенням суду, оскільки він порушив правила відбування домашнього арешту та втік. Активіст каже, що медведчук роками працював в інтересах російських нацистів над знищенням України і намагався втекти, але щось пішло не так.

Блогер засудив і розкритикував пофігізм самої марченко щодо війни в Україні і катування мирних жителів. А також послав її услід за руським воєнним кораблем.

“Оксана марченко від початку вторгнення 0 разів засудила дії російського агресора. Оксана марченко 0 разів зверталася до свого кума путіна із проханням припинити війну. Оксана марченко жодного слова не сказала про руйнування Маріуполя та про вбитих і закатованих українців у Бучі. Всі ці дні, коли російські нацисти вбивають мирних українців, марченко, сидячи у них в гостях, жодного слова про це взагалі не каже. Оксана марченко плювала на Україну. Тож оксана марченко може сміливо піти услід за руським воєнним кораблем.

Мені здається, що усе ж таки її більш рання промова більше підійшла б до цього випадку. Тоді вона сказала б, що одного разу людина буде за все, що вона зробила, нести відповідальність. Бо це все, за її словами, пишеться, і у Бога є мегабайти інформації. Там, мовляв, нічого не пропаде, не зникне і сервери не згорять”, – зазначив Стерненко.

Він наголосив: на російському телебаченні, коментуючи затримання медведчука, повідомили, що Президент України радіє затриманню медведчука, так само як і вся інша українська публіка. Стерненко погоджується: зараз цій новині дійсно радіють усі, адже затримання кума путіна – це прекрасно.

“Цьому радіють навіть ті, хто раніше працював на медведчука. Наприклад, російський пропагандист артем бібік, який працював на каналі медведчука “Зік”, а зараз у себе в сторіс постить фото затриманого медведчука та кепкує з нього”, – зауважив блогер.

Він нагадав, що українська влада запропонувала обміняти медвечука. Віддати його російським окупантам взамін на українських полонених. Однак російська влада зазначила, що медведчук не є громадянином росії і не має жодного стосунку до спеціальної воєнної операції.

“Прес-секретар путіна пєсков дає зрозуміти, що медведчука на росію забирати ніхто не хоче. За словами пєскова, що стосується обміну, про який з таким жаром, пилом і задоволенням заговорили різні діячі в Києві, то медведчук не є громадянином росії і не має жодного стосунку до спеціальної воєнної операції.

Хоча це насправді не аргумент. Адже так само пару років тому росія вимагала і отримала беркутівців із українським громадянством, які розстрілювали Небесну Сотню. І тоді наявність не російського громадянства у них російським нацистам чомусь не заважала. Та сама ситуація, погодьтесь, і вона комічна”, – каже Стерненко.

Активіст переконаний, що медведчук виявився нікому не потрібним. Адже його покинули усі. Марченко не була зі своїм чоловіком поруч, коли його затримували, бо ще напередодні вторгнення втекла до білорусі. Навіть охоронець, який працював на нього 20 років, почав давати свідчення щодо організації втечі кума путіна. І що найдивніше, медведчук став непотрібним і своєму куму владіміру путіну.

Стерненко вважає, що ця історія із медведчуком має стати наукою для кожного проросійського колаборанта. Наукою, яка полягає у тому, що руські своїх кидають.




коментарів: 5
  1. Коли звинувачуєш когось в тяжкому гріху і злочині (вбивство, насилля, фашизм,нацизм і. т. д.) то необхідно наводити факти (кого,коли, як, за що, при яких обставинах) в іншому випадку це є наклеп. Без доказів можна звинуватити будь кого, будь в чому. Тим більше, коли під час війни, ти дозволяєш собі звинувачувати справжнього патріота України, який ризикуючи своїм життям вже немало років бореться із путінськими загарбниками, то наводь факти, бо в іншому випадку твої дії можна розцінювати як посібництво рашистській пропаганді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя