<

Зміни у постійних комісіях Іваничівської селищної ради: бюджетна – поповнилась новим членом, а в земельній – змінився голова

16:47 | 26.12.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
636
/ Коментарі відсутні

22-го грудня під час чергового пленарного засідання Іваничівської селищної ради внесли зміни до складу постійних депутатських комісій – бюджетної та земельної.

Остання в цьому році сесія почалась зі змін. Депутат Володимир Сарабуна запропонував першим у порядку денному розглянути питання щодо змін у складі постійних комісій селищної ради. Депутати більшістю голосів підтримали його пропозицію.

Відтак обранці громади включили до складу постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку екссекретаря селищної ради Володимира Сарабуну.

Нагадаємо, 9-го листопада депутати Іваничівської селищної ради погодили відставку секретаря ради Володимира Сарабуни, який звільнився із займаної посади за власним бажанням. Наразі він працює начальником організаційно-виконавчого відділу Нововолинської міської ради. Оскільки раніше Сарабуна обіймав посаду секретаря, то не міг входити в жодну з комісій. Однак тепер, вирішив скористатися можливістю та увійти в бюджетну комісію, яка є однією з найважливіших.

Окрім нього в цю комісію входять депутати: Ярослав Когут, Петро Крась, Алла Наумук, Оксана Рубан та Роман Чипинюк. Очолює її Олег Новосад.

Також кадрові зміни відбулися і в складі постійної комісії з питань містобудування, будівництва, агропромислового розвитку, земельних відносин, охорони природи, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту. Через те, що депутатку Наталію Мазурок, яка її очолювала, обрали секретарем селищної ради, ця комісія лишилися без лідера. Тож тепер новим головою обрали Руслана Мартинюка.

Членами цієї комісії є: Катерина Бонюк, Анатолій Квітка, Петро Лобаєвський та Олег Тимощук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота