<

У Павлівській ОТГ привітали захисників України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:49 | 11.10.2018 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

10-го жовтня, напередодні відзначення Дня захисника України, Дня Козацтва, Дня святої Покрови Пречистої Богородиці, а також 76-ої річниці створення Української повстанської армії, громада Павлівщини вшанувала мужність і звитягу захисників, які захищали і захищають кордони України.

Присутні пом’янули хвилиною мовчання всіх українських воїнів, які поклали свої життя в ім’я незалежної та суверенної України, виконуючи священний обов’язок із захисту Батьківщини в зоні проведення АТО, повідомляють на сайті Павлівської ОТГ.

«Цей день об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських героїв-захисників. Бажаю вам міцного здоров’я, твердої віри у світле майбутнє, сили рухатися вперед. Щастя, удачі, миру та злагоди у ваших оселях. Хай усмішки близьких зігрівають вам душу. Хай буде мир у нашій країні та домівках» – у своєму виступі побажав сільський голова Андрій Сапожник.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, активну громадянську позицію та з нагоди Дня захисника України очільник громади вручив Грамоти Валентину Мельнику  – учаснику  антитерористичної операції на Сході України, жителю села Риковичі, Віталію Резуну – учаснику антитерористичної операції на Сході України, жителю села Завидів.

До привітань приєднався помічник народного депутата України Ігоря Гузя П’ятоха Ігор, який вручив подяку Руслану Вавринюку – учаснику Операції об’єднаних сил, капітану медичної служби, лікарю воєнізованої гірничорятувальної служби, жителю села Павлівка.

Хорошим продовженням заходу стали музичні вітання від Вікторії Чернети, Ангеліни Піварчук, Тараса Фітя та дуету сестер Анастасії та Тетяни Шкарадюків. Ведуча заходу – бібліотекар села Жашковичі Оксана Грисюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа