<

Ноутбуки для Іваничівського ліцею №2 таки придбають

19:37 | 27.11.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
299
/ Коментарі відсутні

Ноутбуки для Іваничівського ліцею №2 імені Юрія Лелюкова таки придбають. Вже відбулися торги на Prozorro.

Нагадаємо, під час пленарного засідання 9-го листопада депутат Роман Чипинюк озвучив запит про виділення з місцевого бюджету коштів на придбання двох ноутбуків для ліцею №2. Депутати підтримали його прохання і виділили з місцевого бюджету 40 тисяч гривень на покупку цієї техніки. Однак голова громади Лідія Томашевська не хотіла давати кошти ліцею №2, бо прагнула покарати невірного і балакучого депутата.

Але, ймовірно, саме після публікації БУГу Томашевська таки змінила «гнів на милість» і вирішила не «пхати палки в колеса». Адже ноутбуки навчальному закладу таки придбають. І вже навіть провели відповідний аукціон, який відбувся 27-го листопада.

Відповідно до інформації на Prozorro, участь в торгах взяло три підприємці: ТОВ 2629, яке погодилося продати ноутбуки за 37 тисяч 391 гривню, ТОВ “Діавестенд комплексні рішення”, пропозиція якого – 37 тисяч 392 гривні, та ТзОВ “Компаком-вірний напрямок” із запропонованою ціною – 39 тисяч гривень. Згідно з умовами проведення торгів, переможцем стала фірма, яка запропонувала найнижчу вартість – ТОВ 2629. Тож, ймовірно, ноутбуки придбають саме там.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота