<

Навчальні заклади Іванич передали військовим на передову 5 дронів

18:10 | 17.01.2024 / Іваничі / , , , /
Перегляди
252
/ Коментарі відсутні

За два тижні нового року учні зі своїми батьками та вчителі ліцеїв Іванич придбали і передали бійцям на передову 5 дронів.

Два дрони купив колектив ліцею №2 імені Юрія Лелюкова. Їх допомогла придбати команда місцевої волонтерки Галини Дзеньків, яка згрупувала в допомозі військовим дві країни – Україну і Чехію і за майже два роки війни передала на передову 15 дронів, чотири тепловізори та чимало іншого важливого і необхідного їм спецобладнання. Дрони передали для потреб батальйону ЗСУ в якому воюють випускники ліцею.

Ще три дрони купив військовим ліцей №1. Кошти, необхідні для їх придбання, учні, батьки та педагоги зібрали на черговому благодійному шкільному ярмарку у грудні 2023 року.

Ці дрони віддали місцевій волонтерці Надії Рубан, а вже вона надішле бійцям на передову.

Школярі та їх батьки і вчителі радіють, що змогли допомогти військовим у придбанні важливого спецобладнання, яке допоможе нищити ворогів.

До слова, на знак вдячності, учні і захисники обмінялись національними прапорами. Також надзвичайно цінним подарунком для школярів стали стяги військових бригад з підписами відважних Героїв, які захищають нашу країну від окупантів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа